Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Dieren - automobilisten gewond bij aanrijding

Publicatiedatum: 25-10-2004

Twee automobilisten zijn zondagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising van de Molenweg met de Burgemeester de Bruijnstraat in Dieren. De slachtoffers zijn een 61-jarige vrouw uit Angerlo en een 80-jarige man uit Dieren. Het ongeval gebeurde omstreeks half tien, toen de Dierenaar vanaf de Molenweg de kruising op wilde rijden. Op dat moment was de 61-jarige vrouw over de Burgemeester de Bruijnstraat ook de kruising opgereden. Beide voertuigen botsten op elkaar, waarbij de beide bestuurders onder meer nekletsel opliepen. Beiden zijn per ambulance overgebracht naar ziekenhuizen in Arnhem en Zutphen. De politie vermoedt dat de Dierense door rood licht is gereden.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - Renkumer aangehouden na mishandeling

Publicatiedatum: 25-10-2004

De Arnhemse politie heeft in de nacht van zondag op maandag op het Jansplein een 31-jarige Renkumer aangehouden op verdenking van mishandeling. De man zou een portier van één van de horecazaken daar hebben getrapt. De portier van de zaak had ingegrepen nadat de Renkumer zich in kennelijke staat van dronkenschap in de zaak had misdragen. De man was buitengezet en zou daarop de portier te lijf zijn gegaan. Gewaarschuwde agenten hielden de Renkumer op aanwijzen van het horecapersoneel aan. De man werd voor verder onderzoek ingesloten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - jongens aangehouden na autokraak

Publicatiedatum: 25-10-2004

De politie heeft zondagavond op de Tedingstraat in Arnhem drie jongens aangehouden op verdenking van het plegen van een autokraak op de Rosendaalsestraat. Een getuige sprak rond half zes surveillerende agenten aan kort nadat hij gezien had dat er in een geparkeerde auto was ingebroken door drie knapen. Bij een onderzoek in de omgeving kon het trio korte tijd later op aanwijzen van de getuige worden aangehouden. Het ging om drie jongens van zestien, zeventien en achttien jaar afkomstig uit Arnhem. De jongens bleken spullen bij zich te hebben die vermoedelijk bij de auto-inbraak waren buitgemaakt. Het verdachte drietal werd voor verder onderzoek ingesloten. De auto waarin was ingebroken is door de politie veiliggesteld voor sporenonderzoek. De eigenaar van de wagen heeft zich nog niet gemeld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden