Ingezonden persbericht


Soapshow en Maxim op zoek naar mooiste vrouw van de nacht

Maandag 25 oktober 2004

Soapshow het realityplatform van Nederland en het maandblad Maxim zijn op zoek naar de mooiste vrouw van de nacht. Alle deelnemers zijn te volgen via Maxim, www.soapshow.nl en mobiele telefoon. De winnares wacht een fotoreportage in de Maxim van december. Scouts van Soapshow en Maxim zullen de komende maand te vinden zijn in het uitgaansleven op zoek naar de mooiste vrouw van de nacht.

De dertig mooiste vrouwen van de nacht krijgen een fotoreportage in het maandblad Maxim van december. Maxim lezers kunnen direct hun stem uitbrengen door een sms te sturen. Ook kan men het dagelijks leven van de vrouwen volgen op hun mobiele telefoon via MMS. Het is tevens mogelijk via www.soapshow.nl contact te leggen met de vrouwen, waar ze allen hun eigen realitysoap hebben.

Maxim wordt uitgebracht in 23 landen waar per maand 3,9 miljoen exemplaren over de toonbank gaan. Ook in Nederland heeft Maxim haar succes reeds bewezen. Soapshow zal de komende maanden in samenwerking met meerdere titels van Sanoma Uitgevers diverse crossmediale projecten uitvoeren. Bij deze acties worden ook de mediapartners Noordzee 100.7FM, Boomerang en Ilse Media betrokken.

Soapshow is een initiatief van CCCPLAB, Sanoma Uitgevers, Noordzee 100.7FM, Ilse Media, Sound of Data en Boomerang.

Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met:

Daniella Rous

SOAPSHOW B.V.

Uitvoerend Producent

Keizersgracht 676

1017 ET Amsterdam

T 020-5818515

F 020-5818516

Daniella@cccp.nl

www.cccp.nl

www.soapshow.nl