Persberichten 25 oktober 2004

's-Hertogenbosch 25-10-2004

BRAND IN SCHUUR

's-Hertogenbosch - Bij een brand in een schuur aan de Koopvaardijstraat te Den Bosch op

24 oktober 2004 omstreeks 16.10 uur is een bank verloren gegaan en ook de schuur liep flinke schade op. Brandweer bluste de brand.

RIJDEN ONDER INVLOED

's-Hertogenbosch - Tegen een 23 jarige automobiliste uit Rosmalen is op 24 oktober 2004 proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed van alcohol. De vrouw reed omstreeks 17.45 uur op de Oude Dieze te Den Bosch.

RIJDEN ONDER INVLOED

Heusden - Tegen een 30 jarige automobiliste uit Heusden is op 25 oktober 2004 proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed van alcohol. De vrouw reed omstreeks 01.10 uur op de Polderweg te Heusden.

VERDACHTE STALKING EN VERNIELING AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 31 jarige man uit Hedel is op 25 oktober 2004 aangehouden ivm vernieling van een ruit en stalking van zijn 39 jarige ex-vriendin uit Den Bosch. Hij is ingesloten.

DIEFSTAL AUTO

Sint Oedenrode - Vanaf de Boskantseweg te Sint Oedenrode is in de nacht van 23 op 24 oktober 2004 een VW bestelauto ontvreemd. De auto is in de loop van de dag ( 24 oktober) door de Franse politie aangetroffen.

DIEFSTAL AUTO

Liempde - Vanaf de Kerkheiseweg te Liempde is tussen 23 en 24 oktober 2004 een Mercedes 200, kenteken 31-GN-LV ontvreemd.

INBRAAK WONING EN DIEFSTAL AUTO

Vught - Bij een inbraak in een woning aan de Loonsebaan te Vught op 24 oktober 2004 in de loop van de avond zijn sieraden en twee auto's ontvreemd. Een grijze Audi Quattro, kenteken 08-FH-GK en blauwe Audi A4, kenteken 48-JX-GZ. De daders forceerden een raam.

PLOERTENDODER AANGETROFFEN

Sint Oedenrode - Tijdens een controle op de Knapenhoek te Sint Oedenrode op 25 oktober 2004 omstreeks 03.40 uur werd bij een 23 jarige automobilist uit Veghel een ploertendoder in zijn auto aangetroffen. Het wapen is inbeslaggenomen en de man kreeg een proces-verbaal.

DIEFSTAL AUTO

Sint Oedenrode - Vanaf de Coeveringslaan te Sint Oedenrode is in de nacht van 24 op 25 oktober 2004 een witte Opel Kadett, kenteken BZ-67-FJ ontvreemd.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN

Uden - Een 37 jarige man uit Veghel is op 25 oktober 2004 aangehouden ivm diefstal van toiletartikelen twv 15 uit een winkel aan de Botermarkt te Uden.

ONGEVAL MET MOTORRIJDERS

Heeswijk Dinther Zondagmiddag is op de Hoofdstraat een 22-jarige motorrijder uit Eindhoven gewond geraakt toen hij in aanrijding kwam met een auto.
Op de Hoofdstraat, in de richting van Den Bosch, reed een 72-jarige automobiliste uit Uden. Een groep van vier motorrijders reed achter haar. De vrouw wilde keren op de weg. Op dat moment haalden twee motorrijders haar in waarbij zij tegen elkaar aan reden. De 22-jarige motorrijder reed met zijn motor dwars door het tuinhek en kwam onder zijn motor terecht in de tuin van een woning aan de Hoofdstraat.

OMGOOIEN VERKEERSAFZETTING

Heesch - Twee 15 jarige jongens en 3 16 jarige jongens uit Oss zijn op 25 oktober 2004 aangehouden ivm omvergooien van wegbebakeningborden. Omstreeks 01.30 uur fietsten de jongens over de Bosschebaan en bij de (tijdelijke) oversteek van de A59 gooiden ze wegbebakeningborden voor deze oversteek omver en op de rijbaan van de A59. Een vrachtwagen kon net op tijd uitwijken om een aanrijding te voorkomen. Tegen de jongens is proces-verbaal opgemaakt.

TE VEEL ALCOHOL GEDRONKEN

Grave Op het Bikkelkampplein is zondag avond een 46-jarige automobilist uit Grave aangehouden omdat hij te veel alcohol had gedronken. Toen de politie hem staande hield rook de man naar alcohol en hij sprak met dubbele tong. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij kreeg een rijverbod van 6 uur. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

ONGEVAL OP CROSSTERREIN

Mill Op een crossterrein in Mill is zondagmiddag tijdens een wedstrijd een 20-jarige motorcrosser uit Zuid-Afrika zwaargewond geraakt. Hij is over de kop gegaan en kreeg daarbij zijn eigen crossmotor op zijn hoofd. De man droeg een helm. Er waren ambulances en EHBO-ers ter plaatse. Tevens heeft een traumaheli hulp verleend. De man is naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht.

INBRAAK IN WINKEL
Cuijk In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een winkel aan de Molenstraat. Na een inbraakmelding is de politie terplaatse het pand ingegaan, samen met een politiehond. In het pand bevond zich niemand meer. Voor zover nu bekend zijn er mensen in het pand geweest, maar is er niets weggenomen.

AANRIJDING LETSEL

Boxmeer - Bij een aanrijding op de Beugenseweg te Boxmeer op 25 oktober 2004 omstreeks 09.50 uur is een 45 jarige fietser uit Oploo licht gewond geraakt. Het slachtoffer kreeg geen voorrang van een 67 jarige automobilist uit Rijkevoort.