Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


25 oktober 2004


BEEKBERGEN - Automobilist botst tegen boom


Een 43-jarige automobilist uit Beekbergen is in de nacht van zondag op maandag (25/10) tegen een boom op de Kaapbergweg gebotst. De man reed maandagmorgen vroeg rond 00.15 uur, onder invloed van alcohol, tegen een boom. Hij raakte de boom met hoge snelheid en hierbij raakte de auto totaal vernield. Een ambulance bracht het slachtoffer met nog onbekende verwondingen naar het Lukasziekenhuis. In het ziekenhuis werd een bloedproef afgenomen.


APELDOORN - Automobiliste onder invloed van alcohol


De politie heeft zondagavond (24/10) op de Kanaalstraat een 24-jarige automobiliste uit Apeldoorn aangehouden die onder invloed van alcohol reed. De politie controleerde de vrouw rond 22.10 uur en constateerde dat zij onder invloed van alcohol was. De vrouw blies op het politiebureau een promillage van 1,2. Dit leverde haar een rijverbod van vijf uur en een proces-verbaal op.


APELDOORN - Diefstal van auto


Onbekenden hebben in het weekeinde vanaf de Gladsaxe een bestelauto gestolen. Het gaat om een witte VW 28LT met het kenteken VR-GR-94. De auto is eigendom van een Apeldoorns bedrijf maar is niet voorzien van reclame.


APELDOORN - Politie onderzoekt vechtpartij

De politie doet onderzoek naar een gewelddadig incident nabij een horecazaak op het Caterplein waarbij een 23-jarige Apeldoorner ernstig gewond raakte en in het Lukasziekenhuis is opgenomen.
De toedracht van het incident is de politie nog niet geheel duidelijk. Het één en ander vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 04.00 uur.
Door de politie zijn inmiddels enkele getuigen gehoord, maar ze is nog nadrukkelijk op zoek naar andere getuigen of passanten die iets van het incident hebben waargenomen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Apeldoorn via 0900-8844.


APELDOORN - Politie neemt zendapparatuur in beslag


De politie heeft zondagavond (24/10) in de kelderbox van een woning in de wijk Kerschoten de illegale zender Vrijbuiter radio uit de lucht gehaald en de zendapparatuur in beslag genomen. De politie nam rond 22.00 uur de zender plus randapparatuur als mengtafels en cd-speler in beslag. Tegen de 30-jarige eigenaar uit Apeldoorn werd proces-verbaal opgemaakt.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58


---- --