2e persbericht van maandag 25 oktober 2004

Eindhoven 25-10-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man aangehouden na poging diefstal

Een 28-jarige man zonder vaste woonplaats is maandag om 11.50 uur op een sportpark aan de Jozef Israëlslaan aangehouden. Een getuige zag dat hij zich verdacht ophield op het sportpark en waarschuwde de politie. Die betrapte de man terwijl hij bezig was een klein aluminium goaltje (zogenaamd f-goaltje) kapot te zagen. De man wilde het aluminium van de goaltjes wegnemen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt terzake poging diefstal en/of vernieling.

Eindhoven: Bestelbus gestolen

Vanaf de President Steynstraat is maandag tussen 14.35 en 14.45 uur een blauwe Volkswagen Transporter met het kenteken 41-VZ-FJ gestolen. In de auto lag dakdekkergereedschap. De auto was niet afgesloten en de sleutels lagen in het dashboardkastje.

Helmond: Automobilist gewond bij verkeersongeval

Een 19-jarige automobilist uit Mierlo is maandagmorgen om 7.25 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Wolfsputter Baan. De man wilde invoegen maar kon dat niet omdat er een vrachtauto reed. Hij remde, raakte de vrachtauto en reed tegen een lantaarnpaal. De man had last van rug en nek. Hij is naar het Elkerliek ziekenhuis in Helmond gebracht.

Best: Computer weg na inbraak

In het afgelopen weekend is ingebroken in een bedrijf aan De Rijn. Er is een ruit vernield. Een personal computer is gestolen.