Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Planet Internet introduceert ADSL Time

Amersfoort, 25 oktober 2004 -- Planet Internet introduceert vandaag ADSL Time. Dit nieuwe abonnement biedt de snelheid van ADSL tegen lage kosten. Abonnees betalen namelijk 9,95 euro per maand en verder alleen voor de tijd dat ze daadwerkelijk on line zijn. De tarieven van de internettikken zijn hetzelfde als die bij de inbelabonnementen van Planet Internet.

Met ADSL Time maakt Planet Internet ADSL ook aantrekkelijk voor internetters die bijvoorbeeld alleen e-mailen, informatie opzoeken en hun bankzaken on line regelen. Omdat gebruikers alleen voor de tijd betalen dat ze daadwerkelijk on line zijn, kunnen ze profiteren van de snelheid van ADSL en toch hun kosten laag houden.

Het nieuwe ADSL abonnement heeft een downstreamsnelheid van 256 Kbit/s en een upstreamsnelheid van 128 Kbit/s. Vergeleken met inbellen kunnen abonnees bijna vijf keer zo snel surfen, hun e-mails ophalen etc. Daarbij blijven ze altijd telefonisch bereikbaar.

Over Planet Internet
Planet Internet is een van de grootste internetproviders met een van de best bezochte websites van Nederland (http://www.planet.nl). Planet Internet is een onderdeel van Planet Media Group in Amersfoort, waar ook internetprovider Het Net onder valt.