Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


25 oktober 2004


LOCHEM - Automobilist onder invloed


De politie heeft zondagavond (24/10) op de Emmastraat een 38-jarige automobilist uit Lochem aangehouden die onder invloed van alcohol reed. De politie controleerde de man rond 23.15 uur en constateerde dat hij alcohol gedronken had. De man weigerde alle medewerking en gedroeg zeer recalcitrant, zo erg dat de politie hem geboeid moest overbrengen naar het politiebureau. Daar weigerde hij mee te werken aan een blaastest. De politie maakt proces-verbaal op en zond de man na verhoor heen.


EPSE - Automobilist onder invloed van alcohol


De politie heeft in de nacht van zondag op maandag (25/10) op de Deventerweg een 41-jarige automobilist uit Zutphen aangehouden die onder invloed van alcohol reed. De politie controleerde de man maandagmorgen vroeg rond 03.15 uur en constateerde dat hij ondervloed van alcohol was. De man gedroeg zich evenals het gebeuren in Lochem zeer recalcitrant en werd ook geboeid overgebracht naar het politiebureau. Hij blies hier een promillage van 1,9. De man reed bovendien zonder geldig rijbewijs en in een onverzekerde auto. De politie maakt proces-verbaal op.


ZUTPHEN - Diefstal uit woning


Onbekenden hebben zondagmiddag (24/10) ingebroken in een woning aan de Sloetstraat. De daders vernielden een ruit in een keukenraam en zijn zo de woning binnengekomen. De dieven namen een aantal kleine goederen mee. De 32-jarige bewoner geeft nog op wat er precies verdwenen is. De politie onderzoekt de inbraak.


Einde berichten


Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --