Travel Unie International Nederland N.V.

SEAT ONLY BREIDT WIN ...
SEAT ONLY BREIDT WINTERAANBOD UIT MET MARSA ALAM, ISTANBUL EN SALZBURG

Nieuw bij Seat Only: hotelovernachtingen nabij Schiphol Airport

Rijswijk, maandag 25 oktober 2004 - In de winterbrochure van Seat Only, aanbieder van vliegtickets op chartervluchten naar bestemmingen op de internationale reismarkt, is het bestaande aanbod uitgebreid met de nieuwe winterzonbestemming Marsa Alam, het populaire Istanbul en Salzburg, aanvlieghaven voor verschillende wintersportoorden. Tevens biedt Seat Only nu ook de mogelijkheid om een hotelaccommodatie nabij Schiphol Airport te reserveren. De winterbrochure van Seat Only is vanaf heden verkrijgbaar bij alle ANVR reisbureaus.

Seat Only heeft als aanbieder van vliegtickets op chartervluchten het aanbod uitgebreid met de nieuwe winterzonbestemming Marsa Alam (Egypte), de populaire stad Istanbul (Turkije) en wintersportaanvlieghaven Salzburg (Oostenrijk). Naast vertrekhaven Schiphol Airport, kunnen klanten van Seat Only komende winter ook vertrekken vanuit Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Groningen, Enschede, Luik en Brussel. Hiervoor zijn aparte prijstabellen opgenomen in de handzame brochure. Kinderen in de leeftijdscategorie tussen 2 en 11 jaar krijgen 10% korting op alle retourprijzen uit de brochure van Seat Only.

Hotels op Schiphol
Nieuw is de mogelijkheid om via Seat Only komende winter hotelaccommodatie te reserveren nabij Schiphol Airport. Jaap de Carpentier Wolf, woordvoerder voor Seat Only: "Voor klanten die uitgerust aan hun vlucht willen beginnen of bij een latere thuiskomst nog een nacht nabij de luchthaven verblijven, biedt Seat Only hotelkamers in twee viersterrenhotels vanaf 30 euro per persoon per nacht". Reisagenten kunnen het complete aanbod van Seat Only - vliegtickets en hotelaccommodatie - boeken in TUI Online.