Ingezonden persbericht


Graag jullie aandacht voor een speciaal concert aanstaande maandag. De Oxes is een band die je niet mag missen. Waarom niet ? Omdat je dan achteraf de verhalen gaat horen, en jezelf voor de kop slaat dat je er zelf niet bij was....

De Oxes spelen mathrock, een virtuose, ingewikkelde vorm van postrock met twee gitaren en drums. Als je daarbij aan een stel nerds met dikke zwarte brillen denkt, die serieus over hun gitaar gebogen staan, zit je er wat betreft de Oxes helemaal naast. De Oxes stieren over het podium en door de zaal met hun draadloze gitaren, laten het publiek geen moment met rust en maken een show vol originele grappen grollen. Erg leuk om te zien en mee te maken, zelfs al vind je er muzikaal geen reet aan.

Vidoliber schreef over hun concert in het OCCII: "Hilarisch, brutaal, plat, vindingrijk, komisch en spannend. De gitaristen van Oxes waren alomtegenwoordig. Ze gebruikten elke lege plek in de zaal voor hun onnavolgbare capriolen. De knipperlichten van een bezoeker in automatische rolstoel werden als lichtshow gebruikt. Kwijl liep langs lippen en kinnen. De toeschouwers werd geen moment rust gegund."

En dat alles voor de belachelijk lage prijs van 2 euro 50.

ACU politiek cultureel centrum
Voorstraat 71
3512 AK Utrecht
tel: 030-2314590
email: home@acu.nl
website: http://www.acu.nl

unsubscribe from this mailing at:
http://www.acu.nl/current/info/mail/mailing.php?mode=delete_form