Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


23 oktober 2004


Apeldoorn - vrouw met kind aangereden


Vrijdagochtend omstreeks een uur of 10.00 stond een 38 jarige automobiliste uit Apeldoorn op de van Heutszlaan in Apeldoorn stil voor de kruising met de Deventerstraat. Op het moment dat zij de Deventerstraat op wilde rijden, zag zij een 36 jarige fietser uit Apeldoorn, die van links kwam, vermoedelijk door de laagstaande zon over het hoofd. De automobiliste botste tegen de fietser aan. Hierbij kwam de fietser ten val alsmede haar 2 jarig zoontje, dat bij haar achterop zat. De Apeldoornse liep hierbij een pijnlijke enkel op, haar 2 jarige zoontje kwam met de schrik vrij en kreeg van het ambulance-personeel een trauma-beertje tegen de schrik.



---- --

* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


Nadere informatie:

Politievoorlichter S. Boosman

055-5486058


P E R S B E R I C H T E N


APELDOORN


24 oktober 2004


Apeldoorn- diefstal uit bedrijf


In de nacht van vrijdag op zaterdag 23 oktober is er ingebroken bij een bedrijf aan de Christiaan Geurtsweg. Omstreeks 05.13 uur kreeg de politie een melding van de inbraak. Ter plaatse bleek dat de toegangsdeur was geforceerd. Binnen heeft men een kluis opengebroken en de inhoud, een aanzienlijk geldbedrag, meegenomen. De politie stelt een nader onderzoek in.


Apeldoorn-milieu-overtreding

Op zaterdag 23 oktober kwam er een melding binnen van een milieu-overtreding op de Arnhemseweg. Op een parkeerplaats zouden vier mannen vermoedelijk brandstof in het riool aan het lozen zijn. Ter plaatse bleek dat de mannen, allen Bulgaren in de leeftijd van 38 tot 65 jaar, met een witte Opel Astra boven een kolk stonden en daar door middel van een slangetje benzine in lieten lopen. De mannen werden hierop aangehouden en meegenomen naar het bureau. Bleek dat zij per vergissing benzine hadden getankt in de dieselauto en dit op deze manier wilden oplossen. De mannen kregen ieder een boete van 200 euro opgelegd.


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --