Stad Utrecht, 09.25 uur

Utrecht 25-10-2004 - Nieuwsberichten district Stad Utrecht

Overval

UTRECHT - Op zaterdagavond heeft een overval plaatsgevonden op een restaurant.

Omstreeks 23.30 uur sloten de eigenaar -een inwoner uit Utrecht (leeftijd onbekend)- en zijn nicht -een 49-jarige vrouw uit Amsterdam- het restaurant. Op dat moment stond een vrouw buiten op straat en vroeg aan de eigenaar of zij gebruik mocht maken van het toilet. Zij werd binnengelaten en verliet daarna weer het restaurant. Een kwartier later kwam zij terug met een smoesje en de deur werd opengedaan. Vervolgens drongen drie onbekende mannen en de vrouw het restaurant binnen. De eigenaar werd bedreigd met een steekwapen. Er werd een onbekend geldbedrag meegenomen.

De politie is op zoek naar getuige(n) die iets gezien hebben rond 23.30 uur op Oudenoord. Zij kunnen contact opnemen met Politie district Paardeveld via 0900-8844.

Baldadigheid

UTRECHT Op zondagavond heeft de politie 3 jongens aangehouden.

Omstreeks 21.00 uur kreeg de politie het verzoek om naar de Arnodreef te gaan, omdat zon 10 personen stenen op de rails van Sation Overvecht legden. Op het moment dat zij de politie zagen renden zij weg over het spoor. Hierop konden de agenten drie 13-jarige jongens uit Utrecht aanhouden, waarbij de anderen ontkwamen. De jongens kregen een bekeuring voor het gepleegde feit.