VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
http://www.musicals.nl

Eerste repetitiedag André van Duin Jubileumshow



André van Duin, Joke Bruijs, Ron Brandsteder en Jan Rietman zijn vanochtend samen met het orkest begonnen met de repetities van de André van Duin Jubileumshow. De eerste try-out van deze jubileumvoorstelling is op 26 oktober in Schouwburg het Park in Hoorn.

André van Duin gaf in zijn speech een goede indruk van zijn nieuwe show, 'het wordt geen revue en ook geen overzichtsvoorstelling van veertig jaar. Alleen het type Willempie komt terug; in de vorm van een real life soap komt hij André namens alle typetjes bedanken. Maar het moet geen teruggrijpen naar vroeger zijn. Ron Brandsteder en Joke Bruijs zijn de aangevers van de avond. Daarnaast zal Joke ook enkele nummers vertolken en typetjes neerzetten.' Joop van den Ende is zeer verheugd over de terugkeer van André van Duin in het theater: 'Ik heb hem de afgelopen 10 jaar heel wat speldenprikjes gegeven om terug te komen in het theater maar die hielpen niet. Toen ik eenmaal had gezegd ik begin er niet meer over kwam André twee jaar later bij me dat hij toch weer terug wilde naar het theater.' Of zoals André zelf quasi-serieus in zijn inleiding zei: 'Joop bouwt allemaal theaters en hij had alle musicals al gedaan dus moest ik ook maar weer beginnen.'

De André van Duin Jubileumshow is te zien in een beperkt aantal steden in Nederland waaronder Hoorn, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Den Bosch, Groningen en zal eindigen in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De speelperiode is van oktober 2004 tot april 2005.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij TopTicketLine 0900- 300 5000 (45cpm) en bij de kassa's van de theaters. Kijk voor meer informatie op www.andrevanduin.nl.

Noot voor de redactie/