Veilig Amsterdam


Stadsdeel Zeeburg - Buurtschouw Architectenbuurt op 26 oktober 13/10/2004 - Op 23 juni jl. is de buurtschouw in de Architectenbuurt afgelast vanwege de waarschuwingen voor noodweer. Er is toen afgesproken dat we in het najaar alsnog een schouw zouden organiseren in de Architectenbuurt. Daarom nodigen we u uit voor een wandeling door de buurt op dinsdag 26 oktober van 17.30 tot 19.00 uur. We verzamelen bij de voetbalkooi op het Hildo Kropplein.

Wat is een buurtschouw?
Heeft u wensen, ideeën of klachten op het gebied van de inrichting of het gebruik van uw straat of buurt? Loop dan mee met de buurtschouw. Dit is een wandeling door een buurt in Zeeburg waarbij de bewoners de gelegenheid krijgen om aan de deelnemende partijen in het buurtbeheer te vertellen hoe zij hun woonomgeving beleven.

Naast vragen en klachten over de inrichting en het onderhoud van de openbare ruimte kunnen de bewoners de deelnemende partners informeren over het gebruik van de openbare ruimte of het woongebouw. Er lopen vertegenwoordigers van het stadsdeel, de woningbouwverenigingen, het opbouwwerk en de politie mee.

De wandeling begint om 17.30 u urenduurtongeveeranderhalfuur.Van alle knelpunten wordt een actielijst gemaakt en de deelnemende bewoners worden geïnformeerd over de afhandeling.

Stadsdeelkantoor Zeeburg