Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Nieuwe VSN-chat on line

Op de VSN-website is een nieuw chatprogramma in gebruik genomen. Het is een makkelijk te bedienen programma met veel leuke en nuttige extra's. De chatroom is zeer bruikbaar voor lotgenotencontact. De AMC-groep houdt op 26 oktober een chatavond.

Het nieuwe chatprogramma is gebaseerd op de programmeertaal Java. Vanuit de VSN-chatkamer kunnen bezoekers makkelijk overstappen naar de kamers van Moov en Jackies. Ook kunnen bezoekers hun eigen kamer openen, eventueel met een wachtwoord. U kiest daarvoor bovenin het scherm de optie 'Kamers' en vervolgens onderaan het scherm 'Maak eigen kamer'. Door deze optie kan de chatroom ook veel beter gebruikt worden voor lotgenotencontact.
De chatroom heeft verder de optie om de tekstkleur aan te passen, om geluidsignalen in te stellen en om gebruik te maken van zogenaamde emoticons en plaatjes bij een naam. Hoeft niet, mag wel.

De nieuwe chatroom is om veiligheidsredenen niet meer toegankelijk via het zogenaamde IRC-kanaal. Vaste bezoekers van de VSN-chat kunnen tot eind 2004 nog gebruik maken van de oude VSN-chat, die wel via IRC te bereiken is. De link op de VSN-site verwijst vanaf nu wel naar de nieuwe VSN chatbox.
14 oktober 2004

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank 1422400