Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Bintec informeert Nederlandse IT-wereld

Amsterdam, 14 oktober 2004 - Bintec Access Networks GmbH, onderdeel van de Enterprise Networking divisie van Funkwerk AG, organiseert de komende weken vier roadshows voor resellers om haar producten onder de aandacht van de Nederlandse IT-wereld te brengen. Bintec is leverancier van netwerk access-oplossingen en bezet in Europa de tweede plaats op deze markt na Cisco Systems. De bijeenkomsten vormen een integraal onderdeel van de strategie van Bintec bij het betreden van de Nederlandse markt dit najaar.

Op de bijeenkomsten zal Bintec informatie geven over de Bintec X-Generation producten, de VPN-oplossingen en de Artem wireless LAN access-oplossingen. Aansluitend is er aandacht voor de manieren waarop Bintec resellers in Nederland kan ondersteunen op het gebied van marketing, sales en techniek. Bij de roadshows zullen ook vertegenwoordigers van Bintec-distributeur Solar Elektro uit Duiven aanwezig zijn.

De bijeenkomsten worden georganiseerd op 26 oktober in het Mercure Amsterdam Aan de Amstel, 27 oktober in het Golden Tulip, Landgoed de Wipselberg in Arnhem, 2 november in het Novotel in Eindhoven en 3 november in het Mercure Utrecht in Nieuwegein. De presentaties beginnen om 14.30 en duren tot ongeveer 17.30. Meer informatie: heike.hinrichs@bintec.net of 020-491 77 12.

Over Bintec Access Networks
Bintec Access Networks GmbH is een van de belangrijkste leveranciers van IP-gebaseerde netwerk access-oplossingen in Europa. Met vijftien jaar technologie- en marktervaring is Bintec op dit moment specialist voor professionele netwerktoegang. Het bedrijf biedt flexibele, complete oplossingen om regiokantoren, telewerkers en mobiele werknemers met het hoofdkantoor te verbinden en om verschillende bedrijfslocaties met elkaar te verbinden. Het omvangrijke productportfolio wordt ondersteund door een uitgebreid concept van service en ondersteuning. Naast Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is Bintec Access Networks ook actief in Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje en in Zuid-Oost Europa en het Midden-Oosten. Het bedrijf, opgericht in 1989, is sinds mei 2003 onderdeel van de Funkwerk AG Group en behoort tot de "Enterprise Networking" divisie. Bintec Access Networks GmbH heeft zijn hoofdkantoor in Neurenberg, Duitsland.

Meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Cindy Curre
(020) 421 05 65
cindy@l-dj.nl

Bintec Access Networks GmbH
Heike Hinrichs
(00 49) 180 300 9191 304
heike.hinrichs@bintec.de

Bezoek voor meer informatie over Bintec en Bintec-producten en voor (hoge resolutie) beeldmateriaal www.bintec.net.