Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amersfoort, 14 oktober 2004

ITSMF-congres - De competenties van de IT organisatie van morgen

Tijdens het komende ITSMF-congres op 26 en 27 oktober zal de Grote Competentie Competitie worden gespeeld. Dit is een wedstrijd waarbij 'projectleiders' een opdracht moeten proberen binnen te halen. Projectleiders moeten een team samenstellen en motiveren en zullen zich met name moeten inleven in de belangen van de stakeholders (klanten, collega's en aandeelhouders).

Projectleiders krijgen een vraagstelling/case van een potentiële opdrachtgever voorgelegd gebaseerd op de toekomstvisie met betrekking tot de rol van de ICT van één van de sprekers van het congres (Theo Meuwese). De projectleiders stellen naar aanleiding van deze vraagstelling/case vanaf de start van het congres een projectteam samen dat beschikt over de (volgens hen) juiste competenties. Op de tweede congresdag dienen de Projectleiders hun lijst met verworven teamleden en hun competenties, voorzien van een korte motivatie, in te leveren bij de jury.

Hun inzet wordt beoordeeld op grond van de 'competenties' die zij in hun team weten te verzamelen en waarmee, naar het oordeel van de wedstrijdleiding, de opdracht het best zou kunnen worden uitgevoerd. Tijdens de slotbijeenkomst zal de jury, o.a Marco Gianotten, een shortlist van drie teams bekend maken en de prijs aan het beste team uitreiken.

9de ITSMF congres "Een nieuwe focus"

Datum: 26 & 27 oktober 2004

Locatie: Evoluon, Eindhoven

Meer informatie? www.eennieuwefocus.nl

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Carolijn Schreuder, marketing en project coördinator ITSMF op 033 - 454 3176 of via carolijn.schreuder@itsmf.nl