STICHTING HAPPY LIFE!

'De Zeven Spirituele Wetten van Yoga' nieuw in Nederland

Op 26 oktober 2004 gaat de eerste cursus 'De 7 spirituele wetten van yoga' in Nederland van start. Dit programma is ontwikkeld door de internationaal bekende arts, auteur en spreker Dr. Deepak Chopra en zijn collega Dr. David Simon.

Het programma onderscheidt zich van alle andere vormen van yoga doordat het de eeuwenoude kunst van Hatha Yoga verenigt met de principes uit Deepak Chopra's wereldwijd verkochte boek 'de Zeven Spirituele Wetten van Succes'. Yoga oefeningen, ademhalingstechnieken, ontspanningstechnieken en eeuwenoude wijsheid worden in deze cursus tot één inspirerend geheel, dat de gezondheid en het algeheel welzijn van de deelnemers bevordert.

De cursus sluit aan op het boek 'De 7 spirituele wetten van yoga'van Dr. Deepak Chopra en Dr. David Simon dat vorige week verscheen bij Altemira-Becht (ISBN 90 6963 645 X).

Anke Bosman - de Jager, voorzitter van de onafhankelijke stichting Happy Life!, is als enige in Nederland gecertificeerd om deze cursus te geven.

Dr. Deepak Chopra is auteur van 35 boeken en 100 CD's, video's, DVD's en CD-ROMs. Zijn werk is vertaald in meer dan 30 talen. Er zijn meer dan 20 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht. Deepak Chopra geeft lezingen over de hele wereld en treedt op in radio en TV programma's. Hij is adviseur van bekende en onbekende personen en organisaties. Time Magazine (juni 1999) noemt hem als één van de top-100 'helden en boegbeelden van de 20ste eeuw' en beschrijft hem als 'de poëtische profeet van de alternatieve geneeskunde'.

De stichting Happy Life! wil bijdragen aan het beleven van 'gezondheid en geluk in alle aspecten van je leven'. Happy Life! biedt daartoe cursussen, lezingen, persoonlijke begeleiding en publicaties. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de stichting: www.happylife.nl .

INFORMATIE VOOR DE PERS:

contactpersoon: Anke Bosman - de Jager
email: a.bosman@happylife.nl
telefoon: +31 (0)35 64 62 791
website: www.happylife.nl

Stichting HappyLife
Olympia 1 A & B
1213NS Hilversum

18 okt 04 13:53