Copaco NV

PERSBERICHT

Copaco N.V.

COPACO VERVROEGT PUBLICATIE 3E KWARTAAL OMZETCIJFERS

Eindhoven, Copaco vervroegt de publicatie van haar 3e kwartaal omzetcijfers van 3 november 2004 naar 26 oktober 2004 na beurs. Omdat op 28 oktober 2004 een Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal worden gehouden, alwaar een toelichting zal worden gegeven op het uitgebrachte Bod op alle Copaco aandelen, vindt Copaco het belangrijk haar aandeelhouders voorafgaand aan deze vergadering zo volledig mogelijk te informeren.
En in vervolg op eerdere berichten met betrekking tot het horen als getuige van medewerkers en directie-leden van Copaco in het onderzoek van de belastingdienst, heeft het Openbaar Ministerie besloten tot vervolging van een werkmaatschappij en voor alle duidelijkheid niet tot de eerder genoemde medewerkers en directieleden.

Deze mededeling wordt gedaan ingevolge artikel 9b lid 1 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

Profiel

Copaco N.V. is sinds 1981 actief op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie (ICT) en genoteerd aan de Officiële markt van Euronext Amsterdam N.V. De onderneming is marktleider in Nederland op haar gebied en levert met ca. 270 medewerkers computers, printers, netwerken, data-storage, mobiele telecom producten en software. De activiteiten zijn ondergebracht in de werkmaatschappijen Copaco Nederland B.V., Revah B.V. en POS-Line B.V.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Copaco N.V.
de heer Drs. W.H. Geraats
tel.: 040 - 251 33 40


---- --