Gemeente Bladel

3e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Bladel 1998

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat de derde herziening wordt voorbereid van het bestemmingsplan Buitengebied gemeente Bladel 1998. De herziening heeft betrekking op nieuwe ontwikkelingen, correcties en aanvullingen van onderdelen van het oorspronkelijke bestemmingsplan. Het gaat voornamelijk om veranderingen op perceelsniveau en om een herziening van onderdelen waaraan in de 1e herziening goedkeuring is onthouden door Gedeputeerde Staten. De herziening heeft geen betrekking op de gevolgen van het Reconstructieplan Beerze-Reusel.

Toelichting

Het grootste deel van de wijzigingen in de eerste herziening van het bestemmingsplan heeft geen betrekking op integrale veranderingen van voorschriften en wijzigingen op de plankaart van het bestemmingsplan. Daarom hebben wij besloten om geen algemene informatieavond te organiseren.

Als u behoefte hebt aan een mondelinge toelichting over het nieuwe bestemmingsplan, kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer P. Stappaerts van de afdeling Volkshuisvesting Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM), tel. 361636. De afspraken worden gepland vanaf 2 november 2004.

Informatie

Eigenaren die te maken krijgen met ontwikkelingen op perceelsniveau stellen wij rechtstreeks in kennis. Een overzichtslijst van de ontwikkelingen, correcties en aanvullingen is gratis verkrijgbaar bij de Centrale Balie in het gemeentehuis en hieronder te downloaden. Het bestemmingsplan Buitengebied gemeente Bladel 1998, 3e herziening 2004 ligt van 26 oktober tot 23 november 2004 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis.

Inspraakreactie

Gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt, kunnen inwoners en overige belanghebbenden mondeling of schriftelijk hun zienswijze kenbaar maken. Schriftelijke reacties kunnen gezonden worden aan het college van burgemeester en wethouders van Bladel, Postbus 11, 5530 AA te Bladel. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, kunt u via de Centrale Balie een afspraak maken met de heer P. Stappaerts, tel. 0497-361636. De afspraken worden zoveel mogelijk gepland in de week van 15 tot en met 19 november 2004.

Overzicht aanpassingen bestemmingsplan Buitengebied Overzicht aanpassingen bestemmingsplan Buitengebied

---