Gemeente Roggel en Neer

26/10/2004
Visie Roggel en Neer hoorzitting herindeling

Op woensdag 13 oktober 2004 vond in Thorn een hoorzitting plaats over de voorgenomen herindeling van Midden-Limburg. Deze hoorzitting was georganiseerd door de Provinciale Statencommissie voor Financiën en Algemene Zaken. De aangemelde belanghebbenden (gemeenten, burgers, actiecomités, maatschappelijke organisaties) hebben tijdens deze hoorzitting mondeling hun standpunt verwoordt.

In het eerste deel van de openbare hoorzitting van 16.00 tot ca. 18.30 uur konden de aangemelde vertegenwoordigers van de gemeenten hun reactie verwoorden. 11 Gemeenten hadden aangegeven te willen spreken. In het avondgedeelte (19.00-22.00 uur) werd het woord gegeven aan de 12 aangemelde burgers/ belangenbehartigers. Het doel van deze zitting was het horen van meningen en opvattingen van sprekers.

Namens de Gemeente Roggel en Neer was ook een delegatie aanwezig. Huub van Bogget, raadslid namens de fractie Akkoord '90 voerde op deze middag het woord voor de Gemeente Roggel en Neer. Nogmaals werd de visie van onze gemeente op de voorgenomen herindeling naar voren gebracht.

De gehele tekst zoals Huub van Bogget deze heeft uitgesproken is als PDF bestand toegevoegd bij dit bericht. Heeft u geen internet dan kunt u contact opnemen met John Lommen via telefoonnummer 0475 - 499544.

U kunt dit document ook downloaden en op uw gemak op elk gewenst moment nalezen. Om het document te kunnen bekijken heeft u de Adobe Acrobat reader nodig. Dit programma kunt u hier downloaden.