Ingezonden persbericht


Persbericht

De La Rue implementeert EasyGenerator® Suite voor wereldwijde kennisoverdracht

Rotterdam - 26 oktober 2004. De La Rue, de toonaangevende leverancier van cash handling producten, kiest voor EasyGenerator® Suite voor de wereldwijde implementatie van e-learning als integraal onderdeel van hun opleiding en trainingstrajecten. EasyGenerator® Suite stelt inhoudsdeskundigen en trainers in staat digitaal cursusmateriaal te ontwikkelen zonder programmeerkennis. De omgeving voor het ontwikkelen van een cursus is gemakkelijk in gebruik en maakt het mogelijk informatie op een attractieve manier te presenteren door het combineren van interactieve taken met behulp van plaatjes, geluid, video en flash animaties. Bovendien zijn er verschillende opties aanwezig om de interactie tussen de student en de Computer Based Training gedurende de cursus te verhogen. Hyperlinks naar een document of website kunnen eenvoudig worden aangemaakt. Met EasyGenerator® Suite kunnen volledige studiepaden worden uitgezet die gekoppeld kunnen worden aan competentieprofielen binnen organisaties. De Suite biedt bovendien waardevolle management informatie over de voortgang van de training.

EasyGenerator® Suite overtuigt door efficiency in content creatie

Een cruciaal onderdeel van de beslissing om EasyGenerator® Suite te gebruiken, was een workshop met een geselecteerd aantal aanbieders van e-learning oplossingen. Binnen een afgesproken tijdsbestek moest door deze aanbieders een specifieke opdracht worden uitgevoerd. Deze opdracht bestond uit het uitvoeren van een complexe 'drag & drop' vraag binnen een zeer kort tijdsbestek. ISM Easygenerator was de enige aanbieder die deze opdracht met succes uitvoerde. Robert Hugentobler, E-learning Development Manager voor De La Rue: "De beschikbare informatie- en vraagtemplates zorgen voor een eenvoudige en snelle kennisoverdracht naar didactisch effectieve eenheden, zonder tijdsverlies door programmeerwerk. EasyGenerator® Suite stelt inhoudsdeskundigen in staat om zelf als auteurs e-learning producten te ontwikkelen, zonder dat zij zich langere tijd hoeven te verdiepen in de werkwijze van de software.

Na 1 jaar intensief gebruik van EasyGenerator® Suite in Zwitserland, Engeland en Portugal, heeft De La Rue besloten EasyGenerator® Suite wereldwijd te implementeren. In 2004 is de divisie in de Verenigde Staten begonnen met het werken met EasyGenerator® Suite en in 2005 zullen verschillende andere landen van de 31 landen waar De La Rue aanwezig is, volgen.

Over De La Rue

De De La Rue Groep

De La Rue is werelds grootste commerciële organisatie voor ontwikkelen en bedrukken van papiergeld en andere waardepapieren, betrokken bij de productie van meer dan 150 nationale valuta's en een groot aantal waardepapieren zoals travellers' cheques en vouchers. De organisatie heeft een voortrekkersrol als het gaat om het indentificeren van nieuwe technologieën voor nationale identificatie, het rijbewijs, paspoortontwerpen en verkiezingssystemen. Wereldwijd werken er 6500 mensen in 31 landen. Bovendien is het de leidende aanbieder wereldwijd van geld verwerkingssystemen en software oplossingen voor banken en de retail branch, waarbij deze organisaties worden geholpen de kosten voor het afhandelen van geld te reduceren.

De La Rue Cash Systems

Als werelds toonaangevende geld expert, vertrouwen meer dan 2000 banken, centrale banken en geld centrales op de oplossingen en expertise van De La Rue. Wij helpen onze klanten concurrerend te blijven en winstgevender te opereren door te assisteren bij kostenreductie, omzetverhoging, het minimaliseren van risico en het verbeteren van de klantenservice. Van zelfbedienings automatiseringsoplossingen, teller geassisteerde geld afhandelings en verwerkings systemen, systemen voor het verwerken van bankpapier tot apparatuur voor het tellen van munten en papiergeld en geld management software, biedt De La Rue een compleet assortiment aan oplossingen voor geld aanbieders.

Over ISM Easygenerator

ISM Easygenerator (www.ismeasygenerator.nl) is een internationale aanbieder van oplossingen op het gebied van kennisoverdracht. Onze missie is het maximaliseren van de operationele resultaten van onze klanten door het realiseren van efficiënte kennisoverdracht, door het aanbieden van nieuwe en verbeterde oplossingen via innovatieve en efficiënte e-learning technologie die voldoet aan internationale standaarden. ISM Easygenerator biedt drie hoofdoplossingen aan op het gebied van e-learning. Ten eerste heeft ISM Easygenerator het softwarepakket EasyGenerator® ontwikkeld waarmee eenvoudig interactieve cursussen kunnen worden ontwikkeld. Ten tweede maakt ISM Easygenerator op maat gemaakte, interactieve trainingscursussen. Ten derde biedt ISM Easygenerator ideeën en methoden voor kennisoverdracht binnen organisaties. ISM Easygenerator maakt onderdeel uit van ISM eCompany (www.ism.nl).