Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude

Leisure Suit Larry terug van weggeweest

Who's your daddy?

Waar zijn er nu meer aantrekkelijke vrouwen dan op de universiteit? Daarom is dit het ideale speelgebied van het neefje van de legendarische Larry Laffer. Hier zal hij bewijzen de ultieme ladykiller te zijn.

Schiphol-Rijk - Leisure Suit Larry is terug van weggeweest. Net als in de originele comedy game staat de scherpe en seksueel getinte humor centraal in deze doldwaze 3D adventure. Larry Lovage probeert om in de voetstappen van zijn legendarische oom, Larry Laffer, te treden, de bekende playboy van weleer.

Larry is ook dit keer een kneusje. De meeste tijd brengt hij door op zijn kamer, in studentenverenigingen en tijdens rare bijbaantjes. Er blijft dus weinig tijd over om te feesten en 'een chick te scoren'. Dit is niet goed voor zij imago, wat indruk maken op de aanwezige plaatselijke schonen nog lastiger maakt. Wanneer hij hoort dat de bekende TV dating show Swingles naar de campus komt, ziet Larry zijn kans op nationale roem en de mogelijkheid om zijn reputatie op te poetsen. Kan hij het voor elkaar krijgen om op tv te verschijnen, de ultieme babe te scoren en toch niet te zakken voor zijn examens? De speler maakt het allemaal mogelijk in dit hilarische en sexy 3D avontuur.

De game bestaat uit een grote 3D wereld met 25 verschillende locaties vol sexy en hilarische humor, waarin Larry diverse taken moet volbrengen. Er zijn twaalf verschillende soorten minigames die Larry helpen om indruk te maken op de babes. Maar alleen indruk maken is niet voldoende, er moet ook met de voluptueuze vrouwen gepraat worden. Dit praten is echt uniek, want er zijn meer dan 90.000 gesproken woorden opgenomen in de game. Hierdoor is de speelervaring als nooit tevoren!

Meer informatie over deze hilarische game? Kijk ook eens op www.who-is-larry.com

Meer info, hi-res beeldmateriaal of een reviewexemplaar?

Neem dan nu contact op!
T: 070 - 3990016 of E: leisuresuitlarry@katapolt.nl

Ontwikkelaar:
High Voltage Software

Uitgever:
Vivendi Universal Games

Distributeur:
Vivendi Universal Games

Platform:
PC, PS2 en Xbox

Genre:
3D Adventure

Releasedatum:
22 oktober 2004

Adviesprijs:
¤44,99/¤59,95
Indien
je deze mail niet kan lezen, gebruik dan de volgende link: http://www.katapolt.nl/vugames/pbleisuresuitlarry.htm

Over Vivendi Universal Games

Vivendi Universal Games is een leidende wereldwijde uitgever van multi-platform interactief entertainment en heeft haar hoofdkantoor in Los Angeles. Het bedrijf ontwikkelt, publiceert en distribueert interactieve producten voor alle platformen en internet. VU Games' portfolio aan ontwikkelstudio's en labels bestaat uit Blizzard Entertainment, Coktel, Fox Interactive, Knowledge Adventure, Massive Entertainment en Sierra Entertainment.