Omzet Symantec blijft in recordtempo groeien met 44 procent

Symantec

Omzetgroei in EMEA-regio 52 procent

Cupertino, CA, 21 oktober 2004 -

Symantec (NASDAQ: SYMC), wereldwijd marktleider in informatiebeveiliging, maakt de resultaten bekend van het tweede kwartaal 2004, dat op 1 oktober werd afgesloten. Symantec boekte een omzet van US$ 618 miljoen, een stijging van 44 procent ten opzichte van de US$ 429 miljoen in hetzelfde kwartaal van verleden jaar. In alle segmenten en regio's werd forse winst geboekt.

GAAP resultaten: De nettowinst in het tweede kwartaal bedraagt US$ 136 miljoen, vergeleken met US$ 83 miljoen in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Dit staat gelijk aan een winst van 38 dollarcent per aandeel, een groei van 58 procent vergeleken met de winst per aandeel van 24 dollarcent vorig jaar.

Non-GAAP resultaten: De non-GAAP nettowinst bedraagt US$ 146 miljoen, vergeleken met US$ 91 miljoen in het eerste kwartaal een jaar eerder. De non-GAAP winst per aandeel bedraagt 41 dollarcent, een groei van 52 procent vergeleken met de winst per aandeel van 27 dollarcent een jaar eerder.

Klik hier voor het complete Engelstalige persbericht.
---

Over Symantec
Symantec, wereldwijd marktleider in informatiebeveiliging, biedt consumenten, bedrijven en service providers een brede reeks softwareoplossingen, appliances en diensten voor de beveiliging en het beheer van hun IT-infrastructuur. Op de consumentenmarkt is Symantec vooral bekend van producten die onder de naam Norton worden aangeboden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cupertino, Californië, en het bedrijf heeft vestigingen in meer dan 35 landen. Meer informatie over Symantec en haar producten is te vinden op de website www.symantec.nl.