Gemeente Hoogezand-Sappemeer

Gemeente Mededelingen

HS en Slochteren op Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Hoogezand, 26 oktober 2004 Persbericht 2004/095

De gemeente Hoogezand-Sappemeer is dit jaar opnieuw vertegenwoordigd op de Promotiedagen. De gemeenten Hoogezand-Sappemeer en Slochteren staan samen met 21 ondernemers op de beurs en presenteren zich aan ondernemend Noord-Nederland. De straat waarlangs alle stands van deze gemeenten zijn gegroepeerd, kenmerkt zich door een enorme banner van 50 meter lang die boven de straat hangt met daaronder de banners van alle deelnemende bedrijven. In de stands van de gemeenten is informatie te vinden over het uitgebreide dienstenpakket dat de gemeenten aan de ondernemers te bieden hebben.

Veel ondernemers uit Noord-Nederland treffen elkaar dit jaar weer op de Noord-Nederlandse Promotiedagen voor het Bedrijfsleven. De beurs vindt dit jaar plaats op dinsdag 2 en woensdag 3 november in de Martiniplaza in Groningen. De openingstijden zijn op dinsdag van 12.00 tot 22.00 uur en woensdag van 10.00 uur tot 22.00 uur. Het is inmiddels de achttiende keer dat deze beurs plaatsvindt. Er zijn circa 700 deelnemende bedrijven en ongeveer 1200 standunits. De beurs blijkt een aansprekende formule te zijn, die elk jaar meer bezoekers trekt. Het biedt bedrijven, overheden en instellingen de mogelijkheid zaken te doen, persoonlijke contacten te leggen en samen te werken in de regio.

Opening
De opening van de straat zal plaatsvinden op dinsdag 2 november om 12.00 uur door de burgemeesters van beide gemeenten, mevrouw M. Salet en de heer C.L.H.B.Verstegen, en de wethouders van Economische Zaken, de heer H. ten Wolde en mevrouw S.W.P.J. Sengers.

sluiten