KLM

Een eigen vliegtuig van de zaak?

Na de auto van de zaak en de fiets van de zaak, lijkt de tijd nu rijp voor het vliegtuig van de zaak. Hoe? Met BlueBiz, het spaarprogramma van KLM voor bedrijven.

Bedrijven die nu deelnemer worden van het BlueBiz programma, maken kans op een unieke prijs: een dag lang een eigen Fokker 50 van KLM cityhopper. Een dag er-op-uit met 50 collega's en relaties met het vliegtuig van de zaak. Zelf bepalen waarheen, met keuze uit honderden Europese bestemmingen. Gondelen in Venetië, moderne architectuur bekijken in Berlijn of de kust bewonderen van Guernsey, het kan allemaal.

Naast deze kans op een vliegtuig van de zaak, besparen BlueBiz deelnemers tot wel 10% op de zakelijke vliegkosten. Snel en eenvoudig! Want bij elke vlucht van KLM en samenwerkende partners verdient het bedrijf Blue Credits die gemakkelijk ingewisseld kunnen worden tegen gratis tickets. Om snel van start te gaan ontvangen nieuwe BlueBiz deelnemers direct Blue Credits ter waarde van 50 euro.

Op www.vliegtuigvandezaak.nl kunnen bedrijven zich inschrijven voor BlueBiz, gratis en zonder verplichtingen. Tijdens de actieperiode tot en met 15 december kan het sparen bovendien extra snel gaan. Door hun relaties te tippen op BlueBiz, kunnen ook bestaande BlueBiz deelnemers een leuke bonus verdienen.

Meer informatie en fotomateriaal over deze actie kunt u vinden op www.vliegtuigvandezaak.nl/pers of door contact op te nemen met:

KLM Mediarelaties Youssef Eddini 020 649 4545 secr.mediarelations@klm.com

van bovenstaand bericht.

KLM

26 okt 04 09:14