Ingezonden persbericht

Werknemer de laan uit, dure lease auto blijft achter

AMSTERDAM, 20041026 -- Om hoge kosten van een vertrekkende werknemer te voorkomen bieden veel werkgevers eerst een tijdelijk arbeidscontract. Bij een vertrek blijft de dure lease auto echter vaak achter. Met een kortlopend lease contract kan dit worden voorkomen.


Een aantal gespecialiseerde bedrijven biedt momenteel niet volgemaakte auto lease contracten. Lease contracten zijn overdraagbaar. De nieuwe eigenaar least kort maar veel voordeliger dan reguliere shortlease. De vorige eigenaar voorkomt hoge beëindigingskosten van de leasemaatschappij.

www.releasecompany.nl, een dergelijk bedrijf, werkt volledig vrijblijvend. Bedrijven op zoek naar een kortlopend lease contract kiezen uit het aanbod op de website of plaatsen een zoekopdracht. Eigenaren bieden gratis hun stilstaande lease auto's aan. Alleen in het geval van een succesvolle transactie rekent Releasecompany de huidige eigenaar 25% van de bespaarde beëindigingskosten.
De bemiddeling en volledige afwikkeling door Releasecompany is gratis voor de nieuwe eigenaar.

Tijdelijk arbeidscontract voor een nieuwe werknemer? Dan via contract overname nu ook meer betaalbare flexibiliteit bij het afsluiten van een lease contract.

Andere soortgelijke diensten:
Leasetrader, Leaseaanbod en leasecarxchange.




Ingezonden persbericht