Ingezonden persbericht

1e PRIKKELS! is geboren

PRIKKELS! het nieuwe lifestyle magazine voor Hem en Haar, zag vandaag het levenslicht

DOESBURG, 20041026 -- Vandaag is de allereerste PRIKKELS! geboren. Het eerste nummer van dit spiksplinternieuwe lifestyle magazine is nu op de markt. Uniek aan dit blad is dat het gericht is op zowel HAAR als HEM. In PRIKKELS! zijn namelijk tal van artikelen te lezen die interessant zijn voor zowel de mannelijke als de vrouwelijke lezers.


Aan de eerste editie van PRIKKELS! werkten Rodrigo Otazu, Addy van den Krommenacker, Oger, Richard Krajicek en vele anderen mee. Een greep uit het aanbod van het eerste nummer:

* Sport: Richard Krajicek - Een man met allure!
* Auto's: Alfa Romeo - Groot merk vol passie
* Computers: Shoppen op Internet (met tips voor HEM en HAAR)
* Architectuur: Hoe de Malietoren er uit had kúnnen zien
* In the Spotlights: Rodrigo Otazu - Geprikkeld door Emotie
* Parfum: De geurige wereld van parfum
* Films: Tips voor de komende maanden
* Wedstrijd: Schrijfwedstrijd met prikkelende prijzen
* Veiling: Bieden voor een goed doel: 3 zeer exclusieve flessen wijn ten bate van de Richard Krajicek Foundation
* Mannenzaken?: Verhalen van mannen over het leven, werk, vrouwen, relaties en alles wat ze nog meer kwijt willen
* Mode van Oger Fashion voor Hem
* Mode voor haar: All dressed up & ready to be seen
* Columns van HAAR & HEM, Trends, Tips & Tricks, de leukste winkeltjes en nog veel meer prikkelende onderwerpen...

PRIKKELS! is een uitgave van Bureau Woorden & Zo uit Doesburg, dat met dit nieuwe magazine een gunstig concept voor zowel lezers als adverteerders wil creëren. Maddy
Bernasco van Woorden & Zo.: "Zelf ben ik een fervent bladenlezer en na een gedegen marktonderzoek viel me al snel op dat er geen leuk lifestyle blad voor HAAR en HEM bestond. Het concept was dus al snel geboren. Met de geboorte van dit magazine is een lang gekoesterde droom in vervulling gegaan. Regelmatig heb ik letterlijk de zweetdruppels over mijn rug voelen glijden bij de totstandkoming, maar iedere druppel was absoluut de moeite waard".

Wie een abonnement op PRIKKELS! wil, kan gebruikmaken van de introductieaanbieding: voor ¤ 10,- per jaar ontvang je het magazine dan jaarlijks vier keer in de brievenbus. Je kunt je via de website abonneren: www.prikkels-en-zo.nl .Ook voor adverteerders is er een speciale kennismakingsaanbieding, waarbij je met één plaatsing zowel de vrouwelijke als mannelijke doelgroep bereikt.




Ingezonden persbericht