Gemeente Heythuysen

Nieuws

De DroOMBand komt naar Heythuysen

De DroOMBand komt naar Heythuysen Stichting Heythuysen Promotion verzorgt op woensdag 27 oktober 2004 (herfstvakantie) een optreden van De DroOMBand in Cultureel Centrum De Zaal te Heythuysen.

De DroOMBand is een razend populaire kinderpopband in Limburg en ver daarbuiten. In een uur spektakel brengt de DroOmband hits van dit moment in een voortdurende interactie met de kinderen. De kinderen kunnen van hartelust meedoen. Een uurlang zingen, bewegen en spelen op toffe muziek.

De DroOmband bestaat uit zes popmuziekanten, die tevens gediplomeerd orthopedagogisch muziekdocenten zijn. Alle bandleden hebben ruime ervaring met de behoeften en de belevingswereld van kinderen. Om ervoor te zorgen dat het popconcert dan ook aansluit bij de belevingswereld van de kinderen, treedt de DroOMBand op 27 oktober maar liefst twee keer op:

* Van 14.00 tot 15.00 uur voor de kinderen van de onderbouw
* Van 16.00 tot 17.00 uur voor de kinderen van de bovenbouw

De entree bedraagt 3,00 per kind per optreden, ouders mogen gratis mee. Onderaan dit artikel is het mogelijk een kleurplaat te downloaden en uit te printen. Kinderen kunnen deze inkleuren en op woensdag 27 oktober inleveren bij de Stichting Heythuysen Promotion. Onder de deelnemers worden mooie prijzen verloot!!

De DroOMBand beschikt ook over een lespakket, met uitgewerkte opdrachten, spellen, liedjes, puzzels en andere ideeën, die bijvoorbeeld muziekleraren kunnen gebruiken tijdens de eigen muzieklessen. Het lesmateriaal daagt de leerlingen uit tot zingen, bewegen en het leren verwerken van popmuziek. De bijgevoegde CD met liedjes, geluids- en videofragmenten kan daarbij extra steun bieden. Het lespakket inclusief CD kunnen geïnteresseerden voor 45,-- bestellen bij de DroOMBand.

Kijk voor meer informatie op www.droomband.nl.
U kunt ook contact opnemen met mevrouw C. Schrurs, Beleidsmedewerker Welzijn van de gemeente Heythuysen. Haar telefoonnummer is: 0475-499312.

Veel plezier bij de DroOMband!
Het Bestuur van Stichting Heythuysen Promotion.

Te downloaden :
Kleurplaat.doc