Gemeente Woudrichem

21/10/2004
Infoavond parkeren in de vesting

Het College van Burgemeester en Wethouders van Woudrichem streeft er naar om in 2005 het parkeerbeleid in- en rond de Vesting definitief geregeld te hebben. Omdat voorstellen in het verleden veel reacties van bewoners tot gevolg hadden, zijn op uitnodiging van de gemeente diverse bewoners uit de Vesting bij deze voorbereidingen betrokken middels de zogenaamde "Vestingraad".

De samenwerking met de Vestingraad heeft geleid tot een enquête onder bewoners en bedrijven in de Vesting van Woudrichem. Inmiddels hebben velen van u de enquête ingevuld teruggezonden. (overigens; ook al is de inleverdatum reeds verstreken, als u nog geen formulier ingezonden heeft kunt u dit nog steeds doen tot vrijdag 15 oktober 2004). Mede namens de Vestingraad nodigen wij u graag uit voor een informatieve bijeenkomst op woensdag 27 oktober 2004 om 20:00 uur in het Rondeel te Woudrichem.

Het doel van deze bijeenkomst is om met elkaar van gedachten te wisselen over de resultaten van de enquête en te komen tot een gedragen advies aan het college van Burgemeester en Wethouders van Woudrichem.

parkeren of niet

Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij dhr. A. de Witt van de gemeente Woudrichem, telefoon (0183) 30 81 00 of per email: awitt@woudrichem.nl of bij een van de leden van de Vestingraad.