Gemeente Heythuysen

Nieuws

Wethouder Verlinden overhandigt eerste burgerkrant

Wethouder Verlinden overhandigt eerste burgerkrant Evenals voorgaande jaren brengt de gemeente Heythuysen ook in 2004 weer de burgerkrant uit. In deze geheel vernieuwde krant staan aan de hand van verschillende themas de ontwikkelingen voor de komende tijd in Baexem, Grathem, Heythuysen en Kelpen-Oler beschreven. Maar ook laat de krant zien wat er de afgelopen tijd gerealiseerd is. De tekst wordt afgewisseld met herkenbare fotos.
Op donderdag 21 oktober jl. heeft wethouder Piet Verlinden het eerste exemplaar vers van de pers ontvangen. Zoals de naam al zegt: de burgerkrant is bedoeld voor de burgers van de gemeente. Daarom heeft de wethouder dit eerste exemplaar overhandigd aan een bezoeker van het gemeentehuis. Hij heeft daarmee dus een heuse primeur in handen. Een mooi boekje!, zo was zijn eerste reactie al bladerend door de krant. Alle overige inwoners van de gemeente Heythuysen hebben inmiddels de Burgerkrant ook ontvangen. Indien u geen burgerkrant heeft ontvangen, verzoeken wij u dit aan ons door te geven (via tel. 499344 of via een e-mail), zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u er alsnog een ontvangt.

Burgeravonden
De Burgerkrant wordt uitgegeven voorafgaand aan de burgeravonden. Tijdens deze burgeravonden op 15 november in Cultureel Centrum De Zaal, Heythuysen, 16 november in zaal Geraats, Grathem, 30 november in de Baexheimerhof, Baexem en 1 december in het Trefcentrum, Kelpen-Oler, krijgen inwoners van alle kernen de gelegenheid met het gemeentebestuur te praten over de ontwikkelingen in de kernen. Aanvang van de avonden is 19.30 uur.

Interviews
Omroep Leudal Vanaf 1 november zullen er interviews met de burgemeester en wethouders over de onderwerpen in de burgerkrant te zien zijn op Omroep Leudal. Vanaf die dag wordt er in de hal van het gemeentehuis ook een informatiehoek ingericht, waar bezoekers informatie over de ontwikkelingen in de kernen kunnen bekijken. Buitengebied Bewoners van de gemeente Heythuysen in het buitengebied, die Omroep Leudal niet kunnen ontvangen en toch graag de interviews willen zien, kunnen bij ons een gratis dvd/videoband bestellen. U hoeft ons alleen maar even te bellen, tel. 499344 of een e-mail te sturen.
De interviews zullen ook te zien zijn in de hal van het gemeentehuis vanaf 1 november.