Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Garuda indonesia neemt voorlopig afscheid van amsterdam

Amsterdam, oktober 2004. Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaat-schappij van Indonesië, vertrekt donderdag 28 oktober voor voorlopig de laatste maal vanaf de Amsterdamse luchthaven Schiphol naar de thuisbasis in Jakarta. In Amsterdam blijft een klein marketing en reserveringskantoor open voor promotie en verkoop van de binnenlandse en regionale vluchten van de airline.

Airline of Indonesia
Ondanks het staken van de route Amsterdam - Jakarta blijft Garuda the airline of Indonesia met een binnenlands netwerk van 21 bestemmingen en daarnaast meer dan 20 bestemmingen in de regio, zoals Australië en Nieuw-Zeeland. Deze vluchten zijn ook na 28 oktober te boeken via het Garuda kantoor in de Brachthuijzerstraat in Amsterdam, telefonisch via 020 550 26 40 of via www.garuda-indonesia.nl.

Speciale band

"Namens het Garuda Indonesia Nederland team willen we iedereen hartelijk bedanken voor de samenwerking door de jaren heen. De speciale band tussen Nederland en Indonesië blijft hoe dan ook bestaan, dus wie weet wat de toekomst brengt," aldus Tonny Ali, Sales Manager Benelux van Garuda Indonesia.

Garuda Indonesia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië en beschikt over een jonge en moderne vloot, waaronder toestellen van het type Boeing 747-400 en 737-400 en Airbus 330-300, die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, comfort en betrouwbaarheid. Informatie over de dienstregeling is te vinden op www.garuda-indonesia.nl.