BKWI


NAV Congres Een Groot Succes!

Met 800 bezoekers, 14 stands op de informatiemarkt en 7 mede organisatoren, hebben we met het NAV congres een groot succes geboekt! BKWI heeft het congres georganiseerd, met medewerking van Egem, de Belastingdienst, UWV, SVB, CWI en OTV, en assistentie van het Congres en Studiecentrum, het Spant en diverse onderaannemers. Het was een hele klus om iedereen op een lijn te krijgen, zeker ook met de nieuwe naam! Het congres was volledig gesponsored door de leveranciers, EGEM en de Manifestpartijen, zodat de deelnemers gratis konden komen!

Om 12.00 uur begon de lunch en om 12.30 uur begon het al redelijk vol te lopen. De gasten waren over drie verdiepingen verspreid. Om 1 uur begon het plenaire programma, met een enthousiast welkomstwoord van Olf. De zaal zat helemaal vol: bijna 800 mensen waren aanwezig. Eerst sprak minister Thom de Graaff ons toe in een ontspannen en gezellige videoboodschap, helaas was het eerste stukje niet voor iedereen goed te verstaan. Gelukkig kwam de boodschap: en nu de fik erin! (dwz de oude namen maken plaats voor iets nieuws) duidelijk aan: Het scherm vloog in brand en brandde van het midden naar buiten weg, waardoor de nieuwe naam in spanning werd onthuld. Ook erg leuk was de illusionist die door middel van een act het belang van DigiD voor ons neer heeft gezet! De NAV gaat verder als DigiD (spreek uit als diegiedee) door het leven!

Drie BKWIers namen een deelsessie voor hun rekening: Tonkie behandelde samen met Con Sadee (Belastingdienst) het onderwerp Hoe werkt de NAV?, Paul Schlotter en Marc Gerrard gingen in op de ontwikkeling van DigiD, en zelf heb ik, samen met Marc Janzing van UWV en Kempe Kruisbrink van de SVB, laten zien (en horen) wat je al met DigiD kunt doen! De presentaties kun je binnenkort op www.congresenstudiecentrum.nl teruglezen.