Aladdin beveiligt 10.000 werkplekken United Airlines

IJsselstein, 27 oktober 2004 - Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en internet-content, maakt bekend dat United Airlines heeft gekozen voor eSafe contentbeveiliging. eSafe beschermt het bedrijf tegen zowel de laatste virussen en kwaadaardige code als gevaarlijke en illegale content op het internet.

Als de op een na grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld wil United kunnen rekenen op krachtige beveiliging die tegelijkertijd de total cost of ownership verlaagt van het totale netwerk, bestaande uit meer dan 10.000 desktops en notebooks. Met eSafe wordt het oude netwerk met diverse separate antivirusproducten, vervangen door één geïntegreerde suite van producten om zo de beveiliging naar een hoger niveau te tillen.

Voor de implementatie van beveiligingsoplossingen binnen zeer grote netwerken, werkt Aladdin samen met zijn partner Crossbeam Systems, zoals ook bij United Airlines. Crossbeam zorgt hierbij voor beveiligingsswitches die hoge prestaties leveren en betrouwbaarheid garanderen, waarop de eSafe-software vervolgens wordt geïnstalleerd.

"De gezamenlijke Aladdin/Crossbeam-oplossing is zeer geschikt voor de medewerkers van United Airlines, die een omgeving eisen met een maximale verwerkingscapaciteit in combinatie met proactieve beveiliging tegen internetdreigingen", aldus Jay Kane, Vice President Sales Noord-Amerika bij Crossbeam Systems. "De combinatie biedt United Airlines een beveiligingsomgeving die hoge prestaties biedt en meerdere beschermingslagen om zowel bekende als onbekende internetdreigingen tegen te houden."

Aladdin
Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content: van applicatiesoftware tot en met internetgebruik en -toegang. Aladdins klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden, inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdins website www.eAladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.