Erasmus Universiteit Rotterdam

Mr. Philip N. Green, CEO, Koninklijke P&O Nedlloyd NV tijdens buluitreiking Maritime Economics & Logistics

Philip N. Green, CEO Koninklijke Nedlloyd NV, is woensdag 27 oktober 2004 gastspreker tijdens de Graduation Ceremony (Class 2004) van de MSc-Course in Maritime Economics & Logistics (MEL) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

De studenten die hun diploma ontvangen zijn de vierde lichting sinds de start van de opleiding. Zij zijn afkomstig uit 22 verschillende landen. Dit internationale karakter wordt verder onderstreept door de aanwezigheid van vertegenwoordigers van verschillende buitenlandse ambassades bij de ceremonie.

Maritime Economics & Logistics (MEL) is een internationale Master of Science (MSc) cursus met een duur van 12 maanden, gericht op het opleiden van professionals uit alle windstreken voor topfuncties in de maritieme en logistieke sectoren. De opleiding wordt aangeboden door de Faculteiten der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In november dit jaar zal het startschot worden gegeven voor de vijfde jaargang van het MSc-programma.