Gemeente Eindhoven

Wet bodembescherming
Ontwerpbeschikking ingevolge de artikelen 29, 37 en 39 Wbb Burgemeester en wethouders van de gemeente Eindhoven hebben op 20 september 2004 van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer van de gemeente Eindhoven een melding ontvangen ingevolge artikel 28, lid 1 Wbb van het voornemen de bodem te saneren op de locatie Genderdal te Eindhoven. Conform artikel 2, lid 1 van de 'Verordening bodemsanering Eindhoven 2003' is op de voorbereiding van de beschikking titel 4.1 van de Algemene wet bestuursrecht toegepast. De melding is gepubliceerd in Groot Eindhoven van 29 september 2004. Burgemeester en wethouders hebben op 27 oktober 2004 vastgesteld:
* dat er sprake is van een geval van ernstige bodemverontreiniging;
* dat er geen sprake is van urgentie om het geval van bodemverontreiniging te saneren;
* dat zij voornemens zijn, onder voorwaarden, in te stemmen met het saneringsplan;
* dat wijzigingen van het gebruik van de bodem aan hen gemeld dienen te worden. Aanvraag, beschikking en bijbehorende stukken liggen vanaf 27 oktober 2004 gedurende zes weken ter inzage bij de Milieudienst Regio Eindhoven, adres en openingstijden zie colofon. Binnen zes weken na publicatie van deze advertentie kunnen belanghebbenden tegen dit besluit op grond van artikel 87 Wbb juncto artikel 20.1 Wet milieubeheer juncto artikel 7:1 Algemene wet bestuursrecht (Awb) een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Eindhoven. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Eindhoven, Postbus 90150, 5600 RB te Eindhoven. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet ten minste bevatten:
* naam en adres van de indiener,

* de dagtekening,

* de gronden van het bezwaar.
Degene die gebruik maakt van de mogelijkheid een bezwaarschrift in te dienen, kan op grond van artikel 8:81 Awb bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage, een voorlopige voorziening verzoeken indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Melding
Ter informatie delen burgemeester en wethouders van Eindhoven mede dat zij een melding hebben ontvangen ingevolge artikel 28, lid 1 en 39 van de Wet bodembescherming, met het voornemen de bodem te saneren van:
* melder: H.K.S. Scrap Metals B.V.;
locatie: Hastelweg 155 te Eindhoven.
Conform artikel 2, eerste lid van de 'Verordening bodemsanering Eindhoven 2003' (VbE 2003) is op de voorbereiding van de beschikking titel 4.1 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Te zijner tijd zal de definitieve beschikking worden gepubliceerd, waarop dan bezwaarschriften kunnen worden ingediend. Voor nadere informatie omtrent deze melding kunt u zich wenden tot de heer A. Jütten, tel. 259 46 94.