Getronics N.V.


Amsterdam

27 oktober 2004                                                          
                                                                         
ministerie van verkeer en Waterstaat sluit raamovereenkomsten            
met getronics voor levering en onderhoud ict infrastructuur              
Contractwaarde enige tientallen miljoenen Euro's gedurende               
drie jaar                                                                

Het Advies Coördinatiecentrum, onderdeel van de Shared Service Organisatie van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, heeft met Getronics twee nieuwe raamovereenkomsten afgesloten voor de levering, installatie, uitrol en het onderhoud van de ICT infrastructuur. Het Ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft circa 15.000 werkplekken. De contracten kwamen tot stand na een Europese aanbesteding, waarbij Getronics zich als enige partij voor alle kavels wist te kwalificeren.

De raamovereenkomsten hebben een looptijd van drie jaren met een optie voor verlenging. De omvang van het contract zal naar verwachting enige tientallen miljoenen euro's bedragen gedurende drie jaar.

Getronics is al 10 jaar een belangrijke ICT partner van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Zo is Getronics verantwoordelijk voor diverse projecten op het gebied van netwerk en desktop outsourcing. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten op het gebied van storage, server en netwerk integratie, applicatie integratie en ICT security en mobility.

Op basis van de nieuwe raamovereenkomsten verzorgt Getronics de levering en het onderhoud van de ICT infrastructuur van de diverse Haagse en regionale onderdelen en directies van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Deze dienstverlening kan naar wens op diverse onderhoudsmodellen en servicecontracten gebaseerd zijn.

Over Getronics
Met circa 22.000 medewerkers in ruim 30 landen en een omzet van EUR 2,4 miljard is Getronics één van 's werelds toonaangevende aanbieders van leveranciersonafhankelijke Informatie- en Communicatie Technologie (ICT) oplossingen en diensten. Getronics ontwikkelt, implementeert, integreert en beheert ICT infrastructuren en business solutions en helpt daarmee zowel wereldwijd opererende ondernemingen als lokale bedrijven de waarde van hun investeringen in informatietechnologie te maximaliseren. Getronics Nederland behoort tot de grootste aanbieders van automatiseringsdiensten in eigen land. Dagelijks realiseren en beheren ruim 5.000 medewerkers geavanceerde ICT-oplossingen voor grote en middelgrote organisaties. Het hoofdkantoor van Getronics is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast zijn er regionale hoofdvestigingen in Boston, Madrid en Singapore. Getronics is genoteerd aan Euronext Amsterdam ('GTN'). Meer informatie is te vinden op www.getronics.nl.