NEDAP N.V.

Nedap levert toegangscontrolesysteem aan ABN AMRO

Nedap levert toegangscontrolesysteem aan ABN AMRO

ABN AMRO gaat - gefaseerd - haar vestigingen in Europa met het AEOS toegangscontrolesysteem van Nedap uitrusten. Na een zorgvuldige analyse van de beschikbare systemen op de markt heeft de bank vanwege de schaalbaarheid, optimale veiligheid en gebruikersgemak uiteindelijk een keuze gemaakt voor AEOS.'

Het grote voordeel van Nedap AEOS is dat we, op termijn, door heel Europa met één toegangscontrolesysteem toe kunnen. Dit zorgt er voor dat ons security beleid eenvoudiger en tegen lagere kosten op onze kantoren kan worden geïmplementeerd. Medewerkers van de bank kunnen straks met één pas, mits geautoriseerd, toegang krijgen tot alle Europese kantoren. En met Nedap AEOS wordt optimaal gebruik gemaakt van de investeringen die ABN AMRO in de loop van de jaren heeft gedaan in een veilig en betrouwbaar computernetwerk,' aldus de projectleider bij ABN AMRO.

Nedap N.V. is vijf jaar geleden gestart met de ontwikkeling van het geheel nieuwe toegangscontrolesysteem Nedap AEOS waarbij de nieuwste ICT-ontwikkelingen zijn toegepast. De toekomstgerichte, zeer flexibele AEOS architectuur is gebaseerd op open industriële communicatie- en software standaarden, waarbij maximale systeembeveiliging en integriteit behouden blijft. 'Dit in combinatie met de Europese Nedap organisatie zorgt er voor dat Nedap als geen ander in staat is echte internationale Security oplossingen te realiseren.' zegt Berend Jan Palamba, verantwoordelijk voor de Security Management activiteiten binnen Nedap N.V.. 'Hiermee zijn wij uniek gepositioneerd om te profiteren van de trend dat steeds meer internationale opererende organisaties kiezen voor één toegangscontrolesysteem waarop alle vestigingen worden aangesloten. '

De Nedap Security Management systemen worden iedere dag wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt in banken, vliegvelden, ziekenhuizen, gemeentelijke gebouwen en industriële omgevingen. Nedap past als eerste de nieuwste technologieën toe en heeft zo een solide reputatie opgebouwd als marktleider van geavanceerde security management systemen.

Voor meer informatie over Nedap en AEOS, kunt u contact opnemen met Berend Jan Palamba op 0544-471666 of via
berendjan.palamba@nedap.com.

Nedap N.V. is een toonaangevende producent van producten, systemen en diensten op het gebied van o.a. betaalautomaten, beveiliging, geautomatiseerde bedieningssystemen, informatieverwerking, biometrie maar ook elektronische besturingssystemen en elektronisch schakelende voedingen. Nedap is in 1929 in Groenlo opgericht. Nedap is al sinds 1949 genoteerd aan de beurs in Amsterdam (EuroNext) en heeft wereldwijd ruim 600 personeelsleden.

27 okt 04 09:14