THE PROJECT NETWORK

Ervin Laszlo wijst Nederland de weg tijdens eenmalige lezing

De wereld kàn nog verbeterd worden.

29 september 2004

De Hongaarse wetenschapper en publicist Ervin Laszlo, komt op donderdag 28 oktober naar Amsterdam voor een eenmalige lezing in ons land; 'De Wereld volgens Ervin Laszlo'. Hij geeft uitleg over zijn theorie van het informatieveld; dat zou volgens Laszlo het begin van een betere, duurzame wereld inluiden.

Laszlo was succesvol concertpianist, maar besloot zijn leven te wijden aan de wetenschap. Hij legde de fundamenten voor de systeemtheorie, waarmee de wetten van biologische systemen worden gerelateerd aan de ontwikkeling van de samenleving. Nu is hij het informatieveld op het spoor, ook wel het Zero Point Field genaamd, dat mensheid en universum verbindt. Met die visie nam Laszlo ook het initiatief voor de Club van Boedapest.

Lokatie: Rhone Congres en Party Center, Rhoneweg 12-14, 1043 AH te Amsterdam. Datum: donderdag 28 oktober, aanvang 19.30 uur. Deelname: 45 Euro. Registreren voor deelname:
www.theprojectnetwork.nl.

Deze lezing wordt georganiseerd door The Project Network in samenwerking met Ode. Sinds 2001 organiseert The Project Network seminars en workshops rondom sprekers en thema's die onze wereld positief beïnvloeden. Ode is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen. Onder de naam Stichting Op Weg met Ode worden ontmoetingen georganiseerd met inspirerende denkers en doeners.