Ordina Beheer NV

ArchiMate Seminar: Enterprise architectuur en ArchiMate in de praktijk

Het ArchiMate-project is een samenwerkingsverband van het Telematica Instituut, Ordina, ABN AMRO, de Stichting Pensioenfonds ABP, de Belastingdienst, het CWI, de Universiteit Leiden en de Katholieke Universiteit Nijmegen. Centraal in ArchiMate staan de samenhang tussen verschillende architectuurterreinen en de communicatie over architecturen met alle belanghebbenden.

Op 28 oktober vindt het tweede ArchiMate Seminar plaats: "Enterprise-architectuur en ArchiMate in de praktijk". In dit seminar gaan we in op de praktische invulling van enterprise-architectuur en het gebruik van de ArchiMate-resultaten hierbij. Presentaties door diverse partijen, van gebruikers tot leveranciers van gereedschappen, laten de meerwaarde van ArchiMate in de praktijk zien. Keynote speaker is Oliver Sims, vader van de "business objects" en meer recent bekend van zijn werk aan service-georiënteerde architecturen. Hij zal zijn visie geven op de "enterprise service-oriented architecture".

Deelname aan het ArchiMate Seminar kost normaal 190,- euro (incl. BTW) inclusief lunch, consumpties en materiaal. Voor medewerkers en relaties van Ordina geldt een gereduceerd tarief van 160,- euro (incl. BTW). U kunt meer informatie vinden en zich inschrijven via http://www.telin.nl/project.cfm?language=nl&id=610&frmarchm=seminar. Vermeld a.u.b. in het veld "Opmerkingen": "medewerker resp. relatie Ordina".

Het aantal deelnemers is beperkt tot 100, dus schrijf u tijdig in!