Veilig Amsterdam


Stadsdeel Oud-West - Buurtschouw Kinkerbuurt op 28 oktober, doet u mee?
14/10/2004 - Op donderdag 28 oktober vindt in de Kinkerbuurt een buurtschouw plaats. Buurtbewoners en ondernemers zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze activiteit. U bent de beste deskundige voor Wijkbeheer. U woont of werkt in de wijk en weet precies waar de problemen zitten.

Tijdens een wandeling door de buurt bekijkt u samen met medewerkers van het stadsdeel en de politie op welke punten de openbare ruimte verbeterd kan worden. Denk hierbij aan de verlichting, het onderhoud van trottoirs of de staat van het straatmeubilair. Uitgangspunt daarbij is dat het op straat "schoon, heel en veilig" moet zijn. Na de schouw worden de knelpunten zo snel mogelijk verholpen.

De buurtschouw in de Kinkerbuurt is op:

Datum: donderdag 28 oktober 2004
Aanvang: 19.30 uur
Plaats van samenkomst: Sociaal Wijkbeheer Kinkerbuurt, Borgerstraat 118
Aanmelding: U kunt zich opgeven voor de buurtschouw t/m 25 oktober bij:

Sociaal Wijkbeheer Kinkerbuurt
Ruud Holla/ Willem van Gent, Borgerstraat 118
Telefoon/fax: 685 26 08
E-mail: R.holla@oudwest.amsterdam.nl

Vanaf 19.00 uur staan koffie en thee klaar en na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar van gedachten te wisselen over zaken die de buurt aangaan. Kunt u niet deelnemen aan de schouw maar heeft u wel ideeën om uw buurt schoon, heel en veilig te houden? Geef deze dan door aan Sociaal Wijkbeheer.