ERNST AND YOUNG

ERNST & YOUNG: persuitnodiging EYe on Pensions

Rotterdam, 18 oktober 2003

Betreft: uitnodiging EYe on Pensions

Beste,

Het Nederlandse Pensioenenstelsel staat onder druk. De nieuwe Pensioenwet en het Financieel Toetsingskader leiden naar verwachting tot zwaardere eisen voor pensioenfondsen. Maar welke impact hebben deze ontwikkelingen op de instrumenten die bestuurders hebben om de financiële positie van hun fonds te sturen? En wat is hun bewegingsruimte in een marktwaardeomgeving? Maar ook, hoe gaan ze om met premiestelling en met indexatie?

De waarde van het pensioen staat centraal tijdens de negende editie van EYe on Pensions. EYe on Pensions is een jaarlijks seminar waar aan de hand van vooraanstaande sprekers kennis wordt uitgewisseld over actuele ontwikkelingen op pensioengebied.

U wordt als vertegenwoordiger van de media van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. EYe on Pensions vindt plaats op 28 oktober 2004 van 13.30 tot 17.00 uur in hotel Figi te Zeist.

Mocht u interesse hebben dit seminar bij te wonen dan verzoeken wij u vriendelijk uiterlijk 27 oktober aanstaande met behulp van het bijgevoegde antwoordformulier uw komst naar dit seminar te bevestigen. Een e-mail sturen kan uiteraard ook: toby.ellson@nl.ey.com

Met vriendelijke groeten,

Toby Ellson

---


----

Antwoordfax
(1 pagina)

Aan : Ernst & Young, fax (010) 406 53 51

T.a.v. : Toby Ellson

Betreft : Bevestiging komst EYe on Pensions

Ondergetekende is aanwezig bij het seminar EYe on Pensions op 28 oktober aanstaande van 13.30 tot circa 17.00 uur in hotel Figi te Zeist.

Naam : ..........................................

Publicatie : ..........................................

Telefoon : ..........................................

E-mail : ..........................................

Graag deze bevestiging uiterlijk 27 oktober aanstaande retourneren. Een e-mail sturen kan uiteraard ook: toby.ellson@nl.ey.com

18 okt 04 13:00