Gemeente Houten



---

Spreekuur college in Tull en 't Waal

---

De wethouders Ton Strien en Joost van Oostrum houden donderdag 28 oktober collegespreekuur in de wijk. Plaats van handeling is deze keer sociaal-cultureel centrum 't Gebouw in Tull en 't Waal. Tussen 12.30 en 13.30 uur zijn bewoners van Tull en 't Waal van harte welkom aan de Waalseweg 77. De wethouders vertegenwoordigen het voltallig college en zijn aanspreekbaar voor alle zaken die binnen de gemeente spelen.
---

Onder het motto 'De wijk voor elkaar!' is sinds eind 2003 een aantal activiteiten op het gebied van wijkgericht samenwerken van start gegaan. De gemeente Houten werkt hierbij nauw samen met maatschappelijke organisaties zoals jongerenwerk, basisonderwijs, politie, ouderenwerk en woningstichtingen.

Het maandelijkse inloopspreekuur van B&W in de wijken en kleine kernen is één van deze activiteiten. De volgende collegespreekuren staan gepland op 25 november, van 11.00 tot 12.00 uur in het wijkcluster Zuid-West in de wijkpost aan de Plantagepolder en op 23 december tussen 11.00 en 12.00 uur in de sporthal in de kern Schalkwijk.

Daarnaast houden de wijkopzichters wekelijks spreekuren in hun wijkposten. Informatie over locaties en tijdstippen vindt u wekelijks in de gemeenterubriek in Houtens Nieuws en op deze website.
---