Gemeente Albrandswaard


Persberichten

Politiek steeds dichterbij inwoners Albrandswaard
Albrandswaard donderdagavond 28 oktober zijn de inwoners van
Albrandswaard weer welkom in het gemeentehuis aan de Viaductweg 1 in Rhoon, bij de inloopavond van de gemeenteraad. Direct overleg met de fracties van de politieke partijen vanaf 19.30 uur en deelname aan actuele discussies om 20.30 uur, het is allemaal mogelijk.

De gemeenteraad heeft voor 28 oktober weer een actueel programma samengesteld, met discussies over de Ouderenproof en het monumentenbeleid. Voor deze discussies zijn professionals als discussiepartner uitgenodigd.

28 oktober is de derde inloopavond die de gemeenteraad van
Albrandswaard organiseert om de inwoners te betrekken bij de politiek. In het bezoekersaantal is een duidelijk stijgende lijn te zien. Waren er tijdens de eerste inloopavond nog maar weinig inwoners, tijdens de tweede avond was een groot aantal inwoners afgekomen op de mogelijkheid om met de fracties van de politieke partijen te overleggen.
Het open fractieberaad is dan ook een unieke kans voor geïnteresseerden om de politiek te toetsen aan hun eigen politieke ideeën.
Ook tijdens de discussies was een aantal geïnteresseerden aanwezig die een stevige duit in het discussiezakje deden.

De tweede inloopavond werd live uitgezonden door de lokale radio en tv via het kanaal van Albrandswaard TV (28+). Hierop kwamen veel positieve reacties binnen, reden voor de gemeenteraad om ook 28 oktober Studio West Ysselmonde uit te nodigen voor een live verslag in beeld en geluid.