Ingezonden persbericht


P E R S U I T N O D I G I N G

Hierbij wordt u uitgenodigd voor een persbijeenkomst op donderdag 28 oktober a.s. van 19.00 - 20.00 uur in kamer 263 (Koffiekamer) in het Stadhuis van Leiden. Het college van Burgemeester en Wethouders zal dan informatie verstrekken over het Aalmarktproject.

Het College van Burgemeester en Wethouders is van plan om begin november aan de gemeenteraad een voorstel te doen over de financiën van het Aalmarktproject. Volgens planning behandelt de raad op 7 december a.s. dit voorstel. Mocht de raad op die dag een besluit nemen, dan kan de fase beginnen waarin architecten bouwplannen gaan ontwerpen voor de te restaureren panden en nieuwbouwonderdelen in het plangebied.

Het College van Burgemeester en Wethouders zou u graag mondeling willen informeren over de strekking van het voorstel aan de gemeenteraad. Journalisten worden uitgenodigd aanwezig te zijn op deze persbijeenkomst.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Karin Borst, afdeling Communicatie van de dienst Bouwen en Wonen, tel. 071 - 516 57 20.

---- --