Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Melding artikel 8.19 Wet milieubeheer

Betreft: verklaring van acceptatie van ingekomen meldingen volgens artikel 8.19 van de Wet milieubeheer.

Melder: de heer B. Brans, De Hanenberg 7 in Oostelbeers, voor een vleesstierenhouderij aan De Hanenberg 7 in Oostelbeers.

Reden melding: de verandering betreft het uitbreiden van het bedrijf met het verwerken van groenten.

Melder:Maatschap B. en T. Kaal, Voorteindseweg 20b in Middelbeers, voor een varkenshouderij aan de Voorteindseweg 9 in Middelbeers.

Reden melding: de verandering betreft het realiseren van een wachtruimte, verplaatsing van een emissiepunt en het anders realiseren van stal 6.

Melder: de heer W.A.P. de Brouwer, Bremsteeg 8a in Oirschot, voor een vleesstierenhouderij aan de Bremsteeg 8-8a in Oirschot.

Reden melding: de verandering betreft het bouwen van een nieuwe loods ten behoeve van de vergunde vleesstieren, berging landbouwbenodigdheden, carport en berging tuingereedschap.

Melder:V.O.F. P. van Agt, Nieuwedijk 24 in Oirschot, voor een legpluimveehouderij aan de Nieuwedijk 24 in Oirschot.

Reden melding: de verandering betreft de oprichting van een gebouw met daarin een kantoor, hygiënesluis en een berging en de wijziging van de stalinrichting in stal 4.

Melder: de heer J.M.A. van de Schoot, Lazarusbocht 7b in Oirschot, voor een technische handelsonderneming aan de Lazarusbocht 7b/7c in Oirschot.

Reden melding: de verandering betreft een efficiëntere opstelling van het machinepark, rookafvoer voor heteluchtkachel, afvoer voor lasapparatuur, nieuwe machines en het bijplaatsen van een romney loods ten behoeve van de opslag van materialen.

Aanvullende informatie: Van deze meldingen kan worden aangenomen dat zij geen nadelige gevolgen hebben voor het milieu.

Inzage- termijn: de verklaring en andere ter zake zijnde stukken liggen van donderdag 28 oktober tot donderdag 9 december 2004 ter inzage.

Bezwarentermijn: binnen zes weken na de verzenddatum van de verklaring (tot 7 december 2004) bij het college van burgemeesters en wethouders van Oirschot.

Verzoek om schorsing/voorlopige voorziening: tot 7 december 2004 bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s Gravenhage. De verklaring treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Wie kan bezwaar maken: belanghebbenden.