Ingezonden persbericht


Avaya reikt Channel Awards uit

Business Partners leveren structurele bijdrage aan succes Avaya

TER PUBLICATIE: 28 oktober 2004

Nieuwegein - Avaya Inc. (NYSE: AV), leverancier van communicatienetwerken en -diensten aan de zakelijke markt, heeft gisteravond de Avaya Channel Awards uitgereikt aan Nederlandse Business Partners. De uitreiking vond plaats tijdens het drukbezochte partner-event bij partner A&T Communications in Apeldoorn. Uit handen van Avaya Channel Marketing Director EMEA Lutz Klaus en Channel Director Nederland Tonko Wedda, ontvingen zes partners awards in verschillende categorieën.

Newtel Essence uit Vianen won de Avaya Best Channel Partner Award. Het bedrijf is als Avaya Gold Partner een vooraanstaande en innovatieve speler in de Nederlandse markt voor IP-telefonie, Contact Centers en CRM. Wat betreft omzetbijdrage en het aantal gerealiseerde projecten in het afgelopen boekjaar is Newtel Essence de belangrijkste Avaya-partner in Nederland. Newtel Essence realiseerde het afgelopen jaar aansprekende projecten bij onder meer De Unie, Kennemer Gasthuis, Bouwfonds, Telenet, Luminus, HECC en TDA Almere. Serge Poppes, Managing Director van Newtel Essence, gaf aan dat hij deze award ziet als een bijzondere blijk van waardering voor de expertise en prestaties van zijn gehele team.

De award voor de beste nieuwkomer werd uitgereikt aan @Voice uit Amsterdam. Deze nieuwe partner boekte al snel een aantal successen met projecten op basis van Avaya-oplossingen. Met een professioneel en enthousiast team wist @Voice klanten als APX en Bose aan zich te binden.

Crane Telecommunications uit Barendrecht won de Avaya Distribution Award voor haar omzetbijdrage op het gebied van IP-telefonie. Crane heeft het afgelopen jaar een sterke groei laten zien en ondersteunde nieuwe partners - waaronder AAC Cosmos, Touchbase Benelux en Vocalcom/Datapoint - bij de succesvolle implementatie van Avaya-oplossingen.

CSS Telecom kreeg de award voor de meest aansprekende projectopdracht. Bij TopTicketLine implementeerde CSS een IP-gebaseerd Multimediaal Contact Center. Daarnaast werd het bedrijf geselecteerd als partner voor aansprekende opdrachten bij twee ministeries en het Financieele Dagblad.

Business Partner TSV werd de Avaya Loyaliteits Award toegekend. Tot slot werd Schutte Systems onderscheiden met de award voor de meest succesvolle verkoper van de Avaya IP Office-productlijn.

Tonko Wedda, Channel Director van Avaya: "We zijn onze partners dankbaar voor hun inzet in ons zojuist afgesloten boekjaar. Dankzij de omzetbijdrage van onze partners heeft het Avaya-team een hele goede prestatie kunnen neerzetten. Onze groei blijft niet onopgemerkt: steeds meer vooraanstaande partijen willen met ons samenwerken. Dit heeft het afgelopen jaar geleid tot de uitbreiding van het aantal partners. Ook dit jaar verwachten wij dat een aantal sterke nieuwe partners zaken met Avaya gaat doen. Uiteraard worden onze partners van het eerste uur daarbij niet vergeten."

# # #

Voor meer informatie en het opvragen van foto's:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Annegees van Linge
Tel: 030 656 50 70
avaya@lvtpr.nl

Over Avaya
Avaya, Inc. ontwikkelt, bouwt en beheert communicatienetwerken voor meer dan een miljoen bedrijven over de gehele wereld, waaronder 90% van de Fortune® 500. Het bedrijf is wereldleider voor veilige en betrouwbare Internet Protocol-telefoniesystemen, communicatiesoftwareapplicaties en -diensten. Avaya is de drijvende kracht achter convergentie van spraak- en data-applicaties op IT-netwerken. Bedrijven van alle mogelijke omvang kunnen hun bestaande of nieuwe netwerken optimaal inzetten, hun productiviteit verbeteren en hun onderscheidend vermogen versterken.