Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwsbrief: 28-10-2004 - Capelle Actueel

Het Cultureel Informatiepunt gaat virtueel
Bij het Cultureel Informatiepunt Capelle kunt u terecht met al uw vragen over cultuur en evenementen in Capelle aan den IJssel.

Uit de collegevergadering van 26 oktober 2004
Op dinsdag 26 oktober 2004 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Succesvolle klusweek in Schollevaar-Oost
Op 19, 20 en 21 oktober vond in Schollevaar-Oost een klusweek plaats.

Uw lege cartridges en toners voor een goed doel! Heeft u lege toner- of inktcartridges uit uw printer, kopieerapparaat of fax? Lever ze dan in bij het gemeentehuis voor het goede doel!

Vergadering Monumentencommissie
De openbare vergadering van de Monumentencommissie vindt plaats op dinsdag 2 november 2004 om 10.00 uur in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

Straatvoetballers strijden tegen elkaar op Stadsplein Op 22 oktober hield het Sportservicepunt voor de tweede keer het grootste straatvoetbaltoernooi van Capelle aan den IJssel: de Streetsoccercup 2004.

Gemeenteraadsvergadering 1 november 2004
Op maandag 1 november 2004 vergadert de gemeenteraad van Capelle aan den IJssel in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111. De raadsvergadering begint om 1 9.30uur.

Kennisgeving Wet milieubeheer 6 oktober 2004
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, moeten op grond van de Wet milieubeheer een vergunning aanvragen.

Bekendmaking 6 oktober 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouw-, sloop- en kapvergunningen, vrijstelling bestemmingsplan en aanvraag invalidenparkeerplaats in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer 6 oktober 2004
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

Bekendmaking 13 oktober 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningenen kapvergunningen en een rectificatie vrijstelling bestemmingsplan in procedure zijn.

Bekendmaking 20 oktober 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouw-, sloop- en kapvergunningen, in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken, hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

Bekendmakinng 27 oktober 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, kunnen op grond van de Wet milieubeheer een vergunning nodig hebben.

---

info@capelle-ijssel.nl