Ingezonden persbericht


Persbericht

Hans kooistra vice president & regional director tibco benelux

Rotterdam/Alkmaar, 28 oktober 2004 - TIBCO Software Inc. (NASDAQ: TIBX), een toonaangevende onderneming voor realtime business en 's werelds grootste, onafhankelijke leverancier van bedrijfsintegratiesoftware en Business Process Management, heeft Hans Kooistra benoemd tot Vice President & Regional Director van TIBCO Benelux.

Hans Kooistra is sinds 1999 Managing Director van TIBCO BPM Group Benelux (voorheen Staffware). Onder zijn leiding is TIBCO BPM Group Benelux uitgegroeid tot de belangrijkste Staffware-vestiging na Groot-Brittannië.

Kooistra ziet veel nieuwe mogelijkheden voor de organisatie van TIBCO in de Benelux: "TIBCO heeft in de Benelux nu meer dan veertig medewerkers. Dat is een sterke locale basis om de dienstverlening aan onze klanten en partners te optimaliseren en tevens een goed fundament voor verdere groeiplannen. Dit is een kans voor TIBCO om door te gaan met het herdefiniëren van de markt voor integratiesoftware en om innovatieve oplossingen te leveren die klanten helpen om de flexibiliteit van hun bedrijf te verbeteren en hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen over de gehele breedte van hun onderneming."

Kooistra heeft al vele jaren ervaring in de ICT-sector. In 1997 begon hij zijn werkzaamheden bij Staffware als sales manager. Van 1998 tot 1999 was hij als sales director onder andere verantwoordelijk voor sales, marketing en channel management. Gedurende zijn carrière vervulde hij uiteenlopende marketing- en sales-functies bij Bull Benelux, Bull S.A. France, Proost en Brandt en Xerox.

Hans Kooistra werd geboren in 1953 te Den Haag.

Over TIBCO Software
TIBCO Software Inc. (NASDAQ: TIBX) is de belangrijkste onafhankelijke leverancier van bedrijfsintegratiesoftware, zo wijzen marktaandeel en analistenrapporten uit. Daarnaast is TIBCO een toonaangevende leverancier van real-time business, waarmee het bedrijven helpt kosten te besparen en sneller en efficiënter te werken. TIBCO levert deze real-time business, ook wel 'The Power of Now'® genoemd, aan meer dan 2000 klanten wereldwijd in verschillende industrietakken. Voor meer informatie over TIBCO's bedrijfsintegratie-, bedrijfsprocesmanagement- en enterprise backbone-oplossingen kunt u een bezoek brengen aan de website www.tibco.com. Het hoofdkantoor van TIBCO staat in Palo Alto, Californië.

###

TIBCO, het TIBCO logo, The Power of Now en TIBCO Software zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van TIBCO Software Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere product- of bedrijfsnamen en merken die in dit document genoemd worden, zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars en worden alleen gebruikt ter verduidelijking.

Meer informatie voor de pers:
TIBCO Software Inc.
Frits Bussemaker
t: (072) 512 07 28
e: fbussemaker@tibco.com

Lubbers & De Jong B.V.
Cindy Curré
t: (020) 421 05 65
e: cindy@l-dj.nl

Een (elektronische) foto van Hans Kooistra is op aanvraag beschikbaar.