Ingezonden persbericht


Persbericht

Monique van de Grootevheen naar SiteScape

Amsterdam, 28 oktober 2004 --- SiteScape heeft Monique van de Grootevheen aangesteld in de functie van account executive Europe. In haar nieuwe positie is zij verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de verkoopactiviteiten in de Benelux, Frankrijk, Spanje, Portugal en Scandinavië. SiteScape is een belangrijke leverancier van een beveiligd web-based, flexibel en breed platform voor workflow en collaboration-oplossingen.

Monique van de Grootevheen heeft jarenlange ervaring in de Nederlandse ICT-wereld en was succesvol in verschillende verkoopfuncties. Zij is afkomstig van Business Objects, waar ze gedurende vier jaar werkzaam is geweest als account manager overheid en onderwijs. Eerder was zij zes jaar account manager in dienst van ICT-dienstverlener Caesar Group. Bij beide ondernemingen heeft Van de Grootevheen een brede ervaring opgedaan in het zelfstandig beheren van een eigen klantenbestand.

Pim Brouwer, managing director SiteScape Europe, zegt: "Met deze uitbreiding onderstrepen wij onze ambitie ons marktaandeel verder uit te bouwen. Vele grote ondernemingen en overheden gaan over op het toepassen van collaboration software en maken gebruik van de Communities of Practice (CoP)."

Een Community of Practice is een platform waarbinnen groepen mensen in een organisatie informatie uitwisselen, bepaalde inzichten in vraagstukken delen en elkaar advies geven. Zo'n virtuele 'praktijkgroep' werkt gezamenlijk, vaak wereldomspannend, aan een gemeen-schappelijke doelstelling. Die samenwerking leidt tot spectaculaire resultaten en besparingen.

Veel klanten, waaronder T-Mobile en het European Space Agency (ESA), hebben inmiddels grote voordelen gerealiseerd dankzij CoPs die zijn ontworpen met behulp van SiteScape technologie. "Wij zijn ervan overtuigd dat Monique van de Grootevheen met haar uitgebreide ervaring vele potentiële klanten zal kunnen overtuigen van de voordelen van CoP met SiteScape Technologie", aldus Pim Brouwer.

SiteScape Inc.
Al meer dan een miljoen computergebruikers in de wereld maken gebruik van SiteScape. SiteScape is leverancier van een flexibel en breed platform voor samenwerking, workflow en knowledge management. Samenwerking (collaboration) tussen collega's, externe medewerkers, toeleveranciers, zakelijke relaties, partners, en andere partijen in elk productieproces. Collaboration software is gebaseerd op internet en maakt het mogelijk om erg gemakkelijk met al die partijen samen te werken en informatie te delen in virtuele, voor buitenstaanders ontoegankelijke ruimtes. Zie ook www.sitescape.com.

Meer informatie bij:
SiteScape Inc.
Pim Brouwer, managing director Europe
Keizersgracht 62-64
1015 CS Amsterdam
T.: 020 520 68 80

Lubbers & De Jong PR
Peter Keijzer
Keizersgracht 219
1016 DV Amsterdam
T: 020 421 05 65