Ingezonden persbericht


Persbericht

27 oktober 2004

Ronald Koeman schrijft boek: 'Slim Presteren'

Ronald Koeman heeft deze zomer niet stilgezeten. Naast een intensieve baan als trainer van Ajax heeft de ex top-speler een boek geschreven. En niet zomaar een romannetje; het is met 5 centimeter doorsnee letterlijk een 'dikke pil' geworden.

"Je maakt als voetballer heel wat mee," vertelt Koeman in een eerste reactie op zijn auteursdebuut. "En dat gaat lang niet allemaal over voetballen. Daarom heb ik besloten mijn verhaal in een roman te verwerken.''

Hoe Koeman het schrijven van het lijvige document heeft kunnen combineren met zijn topfunctie? "Prestatie heeft alles te maken met concentratie, gezonde voeding, genoeg slaap, goed voor jezelf zorgen. En jezelf geestelijk scherp houden. Je zult versteld zijn wat je dan voor jezelf kunt bereiken.'' aldus Koeman.

Het boek is behalve een sterk verhaal dan ook vooral een pleidooi over het goede leven, over bereiken wat je wilt. En daar is Koeman inmiddels deskundig in.

Naast de successen belicht 'Slim presteren' ook wat je moet doen als het allemaal even iets minder gaat. Koeman weet waar hij zijn energie en concentratie vandaan moet halen en heeft dit in het boek gestopt.

Binnenkort ontvangt u, als gewaardeerde persrelatie, een van de eerste exemplaren van 'Slim Presteren' door Ronald Koeman!

Einde bericht

Voor meer informatie neemt u contact op met Jonna Hagendoorn van Down Under Press Agency. Tel 020 53 53 451 of Jonna@downunder.nl